| Całowanie |
| Autor | Wiadomość |
penisinho Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 24 Skąd: z penisa | Wysłany: Pią 18 Maj, 2007 Całowanie |
|
| mam wstdyliwąsprawe mam 15 lat (prosze nie mówice ze "co ja tu robie" ) i zarywam do pewnej laski któa po prostu jest moim ideałem wszystko w neij pasuje jak ulał i uroda i inteligencja i ma to coś problem jest jeden bardzo mi na niej zależy i czuje że zaniedługo moze dojsc o pocałunku (z językiem) miałem wczesniej kilka dziewczyn jednak zwiazki były krótkie i nie doszedlem do tego momentu jak pocałunek z językiem (Szczególnie że jestem jeszeczemłody) tylko po prostu nie chce zawieść dziewczyny bo ona mysli pewnie ze ja sie lizałem juz 500 razy a wstyd mi powiedziec ze jeszcze nie... wszyscy moi koledzy jużto robili poza tym ta laska zna wszystkich moich kumpli i sie boje ze info ze jestem ciotąbo sie nie umiem caowac moze sie rozejsc poza tym ona jest w tym doswiadczona bo siecalowała w h razy strasznie sie spinam ....poradźcie cośbłagam bo strasznie sie tym martwie ... | _________________ wal konia - będzie większy !!!!!! | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Pią 18 Maj, 2007 |
|
| | byly tu juz chyba 2 takie tematy wiec poszukaj bo bez sensu zakladac 3 taki sam. | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Pią 18 Maj, 2007 Re: Całowanie |
|
| | penisinho napisał/a: | mam wstdyliwąsprawe mam 15 lat (prosze nie mówice ze "co ja tu robie" ) i zarywam do pewnej laski któa po prostu jest moim ideałem wszystko w neij pasuje jak ulał i uroda i inteligencja i ma to coś problem jest jeden bardzo mi na niej zależy i czuje że zaniedługo moze dojsc o pocałunku (z językiem) miałem wczesniej kilka dziewczyn jednak zwiazki były krótkie i nie doszedlem do tego momentu jak pocałunek z językiem (Szczególnie że jestem jeszeczemłody) tylko po prostu nie chce zawieść dziewczyny bo ona mysli pewnie ze ja sie lizałem juz 500 razy a wstyd mi powiedziec ze jeszcze nie... wszyscy moi koledzy jużto robili poza tym ta laska zna wszystkich moich kumpli i sie boje ze info ze jestem ciotąbo sie nie umiem caowac moze sie rozejsc poza tym ona jest w tym doswiadczona bo siecalowała w h razy strasznie sie spinam ....poradźcie cośbłagam bo strasznie sie tym martwie ... |
Co Ty tu robisz?:D Eeee... nie ma na to żadnej recepty, robi się to po swojemu... ludzie się do siebie dopasowują i tyle. Mój kumpel całował się pierwszy raz z laską, która też już 100 x to robiła i jakoś nie narzeka. A jeżeli Ona zamierza Ci wyrabiać opinię ... wśród kolegów, to naprawdę - gratulacje ideału. xd 15 lat i takie obawy?
Nie wiem, może dlatego, że nie spotkałem się ze złą opinią laski na temat mojego całowania - wręcz przeciwnie - a wcale nie robiłem tego milion razy, sam mam 15,5 lat.
Jeżeli zbeszta Cię za brak umiejętności całowania, to radzę - oooodpuść sobie! | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 18 Maj, 2007 |
|
| | roznie sie dziewczyny caluja wiekszosc moich kolezanek lubi jak to sie robi wolno i subtelnie moja byla akurat roznila sie od moich innych dziewczyn (byla szlona) lubila jak sie szybko rusza jezykiem i wogole....nie boj sie tej dziewczyny poprostu pokaz na co cie stac | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 18 Maj, 2007 |
|
| Całowanie przychodzi samo, nie trzeba się tego uczyć, bo to jest wrodzone
A jeśli nadal masz obawy to niech ona przejmnie inicjatywę
A i jeszcze jedno...wyrażaj się | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 |
|
| najlepiej całowało mi sie z chłopakiem który całował sie ze mną po raz 1 bo niektórzy przyzwyczaja sie do danego sposobu całowania i zawsze całują tak samo a ponieważ on nie miał określonego stylu całował tak jak ja chciałam zmieniał sie i wogule był super
a pozatym nie ma czegos takiego jak złe całowanie albo że ktoś nie umie sie całowac każdy lubi inaczej dlatego różnym ludziom odpowiadaja różne rzeczy | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
przemaszks Wiek: 33 Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 21 Skąd: Torun | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| | dobra rada probuj z innymi dziewczynmami albio jak masz kolezanki dobre to je o to popros:p | _________________ Liczy sie tylko [E]lana
Na zawsze.................[E]
Zero litosci litosc to zbrodnia!!!!!!!!!!
Dla policji i gejow nie ma litosci!!!!!!!!!! | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 28 Maj, 2007 |
|
| | uwielbiam sie calowac | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Pon 28 Maj, 2007 |
|
| ehh a mi tego ostatno strasznie brakuje!! | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 28 Maj, 2007 |
|
| | Cytat: | ehh a mi tego ostatno strasznie brakuje!! |
hmmm.........
wiem coś o tym:-\ | |
| |
 |