Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     geje...
Autor Wiadomość
zola 

Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007   

Wczoraj gadaliśmy o tym co się dzieje między nami i doiliśmy ze nie będziemy uprawiać razem seksu ale będziemy razem walić(każdy swojego) ile chłopaków w moim wieku wali z jakimś kolegą i jest dobrze i ze pozostajemy przyjacółmi

Pozdrawiam

Bruno Pelletier

przyjaźń to wielkie słowo... istnieje pewien paradoks... mianowicie... w przyjaźni nie ma sexu, ale prawdziwy związek powinien opierać sie na przyjaźni :)

zola, a jesteś pewien, że nie zachce Wam się znów, kiedy zobaczycie swoje penisy? Ja głowy bym nie dał....

zola 

Wczoraj jak rozmawialiśmy to nie obyło sie bez walonka ale każdy sam sobie walił, lubie go ale nie chcę z tego powodu zrywać naszej przyjażni

Pozdrawiam

penis.com.pl
masturbator
Bruno Pelletier

ok.... ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie :)

adadverts 

Bruno Pelletier napisał/a:
w przyjaźni nie ma sexu,

A cóż to za sofizmat? Może tego nie wiesz, Bruno, ale pośród zwykłych ludzi stosunki homoseksualne zdarzają się często właśnie pomiędzy przyjaciółmi. No i cóż, po tym fakcie przyjaciel ma automatycznie awansować do roli partnera?

paulinka 

Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007   

istnieje niby sex bez zobowiazan ale
jeżeli robi sie to z osoba tej samej płci stajesz sie bi- lub homo-sexualny

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

zola 

Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007   

Bruno Pelletier, Dziś byliśmy na basenie, widzieliśmy nasze gołe penisy ale do niczego nie doszło, nie ciągnęło nas

Pozdrawiam

lalala80

Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007   

Ja nie wiem z kim ja pracuję, Janusz45 dziękuję za komplement ale wciąż przypominam że nie powinno mnie tu być mam 15 lat i 6 m-cy, ale ponownie napiszę że g... przy facecie czuje się tak jak hetero przy kobiecie, tzn że chce z nim być mieszkać, rozmawiać dzielić się swoimi przeżyciami, chce go kochać. Homoseksualizm ma podłoża psychologiczne i nie można tego rozumieć przez seks. Nie jest gejami tylko przez jaja, tylko przez to co myślimy i jakie te myśli budzą w nas uczucia... Moi mili nie tędy droga :arrow:

[ Dodano: Czw 19 Kwi, 2007 ]
Janusz45 napisał/a:

Szkoda że taki pogląd jest wyjątkiem w naszym społeczeństwie ,LALALA80 tak trzymaj super .

Dzięki ja polecam trochę lektury psychologiczne o rozwoju człowieka a zwłaszcza w okresie dojrzewania to może ktoś zrozumie jaka jest różnica między gejem, kochaniem się z facetem a waleniem konia.

kocurek 

Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007   

lalala80 -> w pełni się z tobą zgadzam. tematyka płci mózgu i rozwoju seksualnego człowieka jest bardzo ciekawą tematyką.

pablo115

Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007   

Lala80 bardzo ładnie to okreslileś bycie homo lub bi to nie tylko cieknąca ślina na każdego fajnego kolesia i myśl o tym żeby zrobić mu laske czy się z nim bzyknąć, tak jak hetero potrzebujemy nieraz czegoś więcej jakiegoś uczucia, poczucia bezpieczeństwa, miłej atmosfery .... ludzie mają dziwne wyobrażenie o homo al tak naprawde każdy z nas jakiegoś zna tylko owy się jecsze nie przyznał że nim jest bo jest nas naprawdę sporo ....

love508 

Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007   

:)

ruski 

Wysłany: Sob 19 Lip, 2008   

A ja myślę, że bycie homo, właśnie łączy się z np. iściem ulicą i obserwacją co lepszych chłopców... to tak jak hetero idzie ulicą i sobie myśli "alee d.......można by ją...", g... tak ma na punkcie facetów...i cieknie slina, ale z wiekiem to przechodzi i zaczyna dostrzegać się ważniejsze rzeczy, uczucie, milosc, wiernosc, oddanie, poswiecenie,

Heineken 

Wysłany: Czw 24 Lip, 2008   hmm

Jak dla mnie sprawa gejow jest dosc skomplikowana ja osobiscie nieznam zadnego znich wiec niebede ocenial tego. Akceptuje ich takimi jakimi są ale jednoczesnie niepopieram tego. Co do wielkiego zainteresowania homoseksualizmem w ostatnich czasach to zgodze sie z tym ze jest to wyolbrzymione. Moim zdaniem to niejest problem społeczenstwa.

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu