Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     geje...
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Sro 28 Mar, 2007   geje...

podobno jest wielu anonimowych albo normalnych gejów ... nie wiem czy serio... bo wg mnie geje byli od zawsze i tyle ;p tylko teraz to taka mega afera ;p wiec chce to tak sobie tu sprawdzic ;p kto z was na forum jest gejem? ;p

budnis 

Wysłany: Czw 29 Mar, 2007   

dawid89 napisał/a:
kto z was na forum jest gejem?

A co statystyki prowadzisz??

Ale skoro już został poruszony ten temat to ja chciałbym zapytać, Was drodzy bywalcy tego forum jaki jest Wasz stosunek do tej orientacji?? Czy znacie, spotykacie się z gejami? Chodzi mi o to czy ich akceptujecie czy nie i dlaczego?

Gość

no wlasnie o to mi chodzi ... bo wydaje mi sie ze sprawa homoseksualistów jest wyolbrzymoina. Bo nie znam ani jednego geja. nie liczac znanych ludzi ;p

penis.com.pl
tabletki penilarge
Młody12

ja tez nie znam zadnego geja ale uwazam ze tak ich Bog stworzyl i tacy sa trudni mi nie opreszkadzaja

Dodano: Czw 29 Mar, 2007
nie trudni tylko trudno

budnis 

chodzi mi nie o to czy oni są i ilu ich jest ale jacy są, jakimi są ludżmi wedłóg was?

aartii
[Usunięty]

Wysłany: Czw 29 Mar, 2007   Re: geje...

dawid89 napisał/a:
kto z was na forum jest gejem?

Ja.

paulinka 

ja nie znam żadnego osobiscie przynajmniej żadnego żebym o tym wiedziala bo nie wiadomo czy sa tacy którzy sie kryja ale bardzo chcialabym poznac! ciekawia mnie takie osoby i chcialbym miec trojkat ale to raczej z bi niż z homo ale z dwoma facetami którzy maja cos do siebie -podobno dużo facetów chce z lesbijkami?
niech sobie żyja jak jest in tak dobrze ja nie widze w tym nic złego chodz kiedys dopuki nie trafilam tu na forum i nie poznalam kilku z którymi popisalam sobie jakos bylam negatywnie nastawiona a twierdze że nie warto bo to bardzo interesujacy ludzie!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

adadverts 

Wysłany: Pią 30 Mar, 2007   

budnis napisał/a:
Ale skoro już został poruszony ten temat to ja chciałbym zapytać, Was drodzy bywalcy tego forum jaki jest Wasz stosunek do tej orientacji?? Czy znacie, spotykacie się z gejami? Chodzi mi o to czy ich akceptujecie czy nie i dlaczego?

Znam kilku gejów i akceptuję ich orientację. Jeden jest nawet moim dobrym kumplem.
Z gejami jest jak ze wszystkimi ludźmi: zdarzają się sympatyczni, zdarzają się i debile. Tych pierwszych się lubi, tych drugich nie.

Co się zaś tyczy liczby gejów, to szacunkowo oceniam to na 5-10% populacji. Trzeba jednak pamiętać o tym, że zdecydowana większość (zwłaszcza w młodym wieku <20 lat) się ukrywa. Czas na "wyjście z ukrycia" przychodzi zwykle na studiach (rówieśnicy są wówczas bardziej dojrzali i łatwiej im takie coś zaakceptować), ale nawet wtedy nikt nie rozgłasza tego przecież na lewo i prawo. Zwykle jest po prostu tak, że bliscy znajomi o tym wiedzą i starczy.

Gość

Wysłany: Sob 31 Mar, 2007   

w starozytnosci to wlasnie zwiaki homoseksualne byly uwazane za świete i błogosławione.
ja jestem bi najgorsze jest to ze mam dziewczyne a w tamtym tygodniu pieprzylem sie z moim kolega i mi sie to spodobało, ale nie moge zyc bez mojej dziewczyny. :wink:

budnis 

Szczerze mówiąc to ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony homosexualiści są takini samymi ludżmi jak hetero-... i należą im się prawa i szacunek należny człowiekowi. Mają prawo chodzić do swoich klubów, spotykać się w parku i przejmować majątek po zmarłym partnerze i ja jestem za tym. Z drugiej strony jeżeli widzę że jakiś pięćdziesięcioletni "amant" podrywa młodych chłopców na dworcach PKP i PKS no to mnie szlag trafia i wtedy to już nie jestem taki tolerancyjny :x

Bruno Pelletier

a nie trafaia Cię szlag jak 50 letni kierowca tira płaci 20 złotych 16 letniej panience za loda?

cobi79

Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007   

ja jestem Gejme bo ktoś się pytał i uważam, że jest ich okolo 7% populacji męskiej. Wszysyc którzy uważają ze nigdy nie znali nie dotykali za rece heja, są w błędize, w ciagu waszego życia było napewno wiele sytuacji abyście dali cześć jakiegus gejow, aby jakiś g... was obsługiwał w biurze, sklepie, leczył WAS, wiózł jako kierowca, chodizł z WAMI do klasy w skzole mieszkał w klatce lub w bloku, to tak jakbyście się pytali czy znacie osoby któe coś keidyś ukradły, czy zrobiły coś złego, to normlane tego sie nie wie patrząc na osobe, bo ostatnio nawet facei sa metroseksualni cyzli wygaldaja na gejow a nimi nie są, teraz to już malo sie mozna domyslic kto jest gejem a kto nie.
Zazwyczja geje mają ten swój zmysł tzn GAYDAR, i potrafią wyczuc innego geja.
Ja w pracy też wuczywam gejów z ktorymi czasami mam kontakt, rozpoznaje ich na ulicy, w sklepie, itd, po ubieorze spojrzeniu, tym czy sie ogladaja za fajną laską cyz za dajnym chłopakiem. Ogolnie
GEJE SĄ, byli i BEDĄ!!! tak jak kobiety, faceci, choroby, zacmienia słońca, deszcze, itd.
Gjeje są częścią naszego siata jak wszytskie organizymy żywe.

budnis 

Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007   

Bruno Pelletier napisał/a:
a nie trafaia Cię szlag jak 50 letni kierowca tira płaci 20 złotych 16 letniej panience za loda?

Szczerze to nie spodkałem się z takim procederem a wszystkie "tirówki" jakie widziałem wyglądały dość poważnie. Ale jeśli dochodzi już do takiego zbliżenia no to trzeba popatrzeć trochę wcześniej. Ona wie po co tam stoi a on po co się zatrzynuje. A skąd ona się tam wzieła to juz inna sprawa. A mi chodzi o to że młody chłopak z małego miasta przyjeżdża do wiekszego zaczyna naukę w średniej szkole i codziennie dojeżża do domu. Zmiana szkoly otoczenia robi swoje, chłopak jest zagubiony. I taki pan znajduje w takim chlopcu pojemnik na swoje płyny ustrojowe (nikt mi nie udowodni że to głębsze uczucie) i póżniej z tego cłopca wyrasta homosesxualista a gdyby swój pierwszy raz przeżył z dziewczyną to pewnie byłby hetero. To mnie denerwuje.

[ Dodano: Sro 04 Kwi, 2007 ]
i co nikt już nic nie dodać ma ktoś inne spostrzeżenia ??

penis.com.pl
penilarge krem
Bruno Pelletier

Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007   

homoseksualizm "nabyty" jest nieczęsty.... żeby nie powiedzieć rzadki....

a co do uczucia - nie będę Cię przekonywał, że istnieje zarówno pomiędzy partnerami hetero jak i homo...

budnis 

Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007   

znam kilku homoseksualistów i każdy z nich był "wprowadzony" do tego świata przez kogoś

Odpowiedz do tematu