Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     geje...
Autor Wiadomość
kocurek 

Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007   

zola napisał/a:
no niby tak ale..np w klasie coś zaczynają podejrzewać i jak im to wytłumaczyć ze by nie jesteśmy razem

powód takich niedomówień wśród innych ludzi jest jeden. ludzie po prostu lubią sobie dopisywać własne domysły do danych ludzi, sytuacji itd. nie mam zamiaru nikogo obrażać, ale większość ludzi ma wyobrażenie o sobie jako o "dobrych psychologach" - obejrzał jakiś film psychologiczny, przeczytał jedna książkę czy artykuł po łebkach i jest utwierdzony w przekonaniu, że potrafi rozgryźć każdego człowieka [tzn robi to podświadomie].
ja np. w liceum zacząłem sie kumplować z jedna kumpelą [dalej jesteśmy dobrymi przyjaciółmi] i wtedy zaczęły się domniemywania, odnośnie tego, że jesteśmy razem, jaką my fajną parę tworzymy itd. oczywiście nie była to prawda ale cóż zrobić. z pewnością, bycie posadzonym o bycie gejem przez rówieśników i to w wieku 17lat jest dość silnym przeżyciem, zwłaszcza jeżeli nie jesteś gejem. wiem co to znaczy, bo również to przeżyłem - nie byłem z tego powodu napiętnowany, czy szykanowany, po prostu to wtedy olałem i przestali, znudził im sie brak reakcji z mojej strony. no potem się okazało, że to prawda, ale to moja prywatna sprawa i nie muszą o tym wiedzieć wszyscy ludzie, których spotykam. ale to już inna historia :)

nie martw się, zbagatelizuj to. na pewno nie warto zrywać bardzo dobrej przyjaźni z takiego powodu. wy przyjaciółmi możecie być jeszcze [i zapewne będziecie] kupę czasu, nawet w dziesięcioleciach można by to liczyć, a z ludźmi ze szkoły, zwłaszcza za którymi niezbyt przepadasz stracisz kontakt króciutko po maturze - również wiedza z autopsji :)

zola 

Zgadzam sie z Tobąkocurek,

Pozdrawiam

luter 

Ja z natury jestem osoba tolerancyjną. Nie mam nic do gejów. W koncu jak sie ludzie poznaja to przeciez nie interesuja sie (przynajmniej nie od razu) kto z kim spi. W pierwszym kontakcie nie to jest istotne, lecz pewne cechy charakteru, kultura i ogolne obycie. Zawsze jak spotykam sie z kims czy to umowione spotkanie czy jakies przypadkowe, zwracam uwage co ta soba soba reprezentuje i to jest dla mnie istotne, a nie z kim uprawia sex!

penis.com.pl
masturbator
kocurek 

bardzo mądre podejście :)

Alex-sex 

no trudno zebys poznawal kogos zalozmy na imprezie i powiedziale "czesc mam na imie alex mam pytanie czy jestes gejem?" :roll:

Gość

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007   

Mieszkając w akademiku poznałem jednego geja, bardzo sympatyczny człowiek. I powiem szczerze,ze można było z nim rozmawiać o wszystkim. Oczywiście robił pewne rzeczy, które mnie raczej śmieszyły niż irytowały. Po pierwsze to ten specyficzny głos :) , a po drugie, to jak szedłem z dziewczyną korytarzem, to do niej mówił cześć (i tu imię bez zdrobnienia - tak oschło) a do mnie "cześć słoneczko, cukiereczku i wiele innych miłych określeń" :) . zawsze mi sie śmiać z tego chciało. Ale powiem szczerze, że nigdy nie mogłem powiedzieć ze go nie lubię, czy jestem bardzo anty nastawiony do gejów. Zawsze tolerowałem go, bo myślę, że jacy są to są, ale jeżeli nie robią nikomu krzywdy ( czyli nie są zbyt natarczywi), to przecież też ludzie i tolerancja im się też należy:)

Bruno Pelletier

Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007   

kocurek napisał/a:
zola napisał/a:
no niby tak ale..np w klasie coś zaczynają podejrzewać i jak im to wytłumaczyć ze by nie jesteśmy razem

powód takich niedomówień wśród innych ludzi jest jeden. ludzie po prostu lubią sobie dopisywać własne domysły do danych ludzi, sytuacji itd. nie mam zamiaru nikogo obrażać, ale większość ludzi ma wyobrażenie o sobie jako o "dobrych psychologach" - obejrzał jakiś film psychologiczny, przeczytał jedna książkę czy artykuł po łebkach i jest utwierdzony w przekonaniu, że potrafi rozgryźć każdego człowieka [tzn robi to podświadomie].

zbyt wielką ideologię dokładasz do zwykłej ludzkiej głupoty....

top_secret

ja tam mam takiego ziomka który jest homo i mi nie przeszkadza, że czasami z nim siedze w ławce lub on mnie czasami odwiedzi. cośtam wyżej było że sie z kumplem masturbowali , a ja myśle że jak ci na facecie jakimś zależy bardziej niż na jakiejś lasce to jesteś gejem. myśle że homo to też człowiek a nie jakiś pod...cośtam... . myśle że każdy powinien kiedyś mieć i swoją babke i jakiegoś dobrego kumpla do którego ma sie zaufanie. bo to co powiesz facetowi czasami nie powiesz jej :mrgreen:

Bruno Pelletier

top_secret,
jedna z mądrzejszych wypowiedzi w tym temacie

miło wiedzieć, że są ludzie trzeźwo myślący :)

BRAWO :)

lalala80

Żadnym człowiekiem nie wolno pomiatać..... Jeżeli chcę być gejem (lecz dla niektórych na tym forum kochać się z facetem i g... to to samo, alczkolwiek jest w tym duża różnica :!: )to przepraszam w jednej sekundzie jestem marginesem społecznym :?: :!: :?: :!: :?: Nie dalej pozostaję człowiekiem NORMALNYM :idea: No nie przesadzajcie, jek nie chcesz to nie rób w czym problem :?: :!:

Janusz45 

Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007   

lalala80 napisał/a:
lecz dla niektórych na tym forum kochać się z facetem i g... to to samo, alczkolwiek jest w tym duża różnica

Szkoda że taki pogląd jest wyjątkiem w naszym społeczeństwie ,LALALA80 tak trzymaj super .

zola 

lalala80 napisał/a:
lecz dla niektórych na tym forum kochać się z facetem i g... to to samo, alczkolwiek jest w tym duża różnica

No właśnie, jest bardzo duża różnica, chyba ci co tak mówią nie wiedzą kim jest tak naprawdę g..., może warto poczytać kim jest g...(jego charakter, styl bycia itp), a seks obojga facetów jest czymś w rodzaju masturbacji

paulinka 

zola napisał/a:
a seks obojga facetów jest czymś w rodzaju masturbacji

to juz kompletna głupota!!!
masturbacja to samozadowolenie jeżeli robisz to z kims to juz nie jest masturbacja a sex z facetem to też sex a nie jakas masturbacja to sex analny nie waginalny ale też sex!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

penis.com.pl
orgasm contol
zola 

Nie wiem, ja sie już w tym wszystkim zaczynam gubić, wiem tyle uprawiałem seks z facetem(byłem ostro pijany, nie wiem co się ze mną działo) nie chcę tego powtórzyć, lubię walić sobie z kolegą ale nie uważam się za geja!!!

Pozdrawiam

paulinka 

moim zdaniem gejem nie jestes ale masz skłonnosci bisexualne możliwe że burza chormonów sprawia iż tak reagujesz albo poprostu jestes bi bo skoro lubisz z nim kontakt fizyczny nawet przy waleniu to moim zdaniem cos znaczy!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Odpowiedz do tematu