Sposoby masturbacji |
Autor | Wiadomość |
ogin meo Dołączył: 23 Lis 2006 Posty: 2 | Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 Sposoby masturbacji |
|
| Wiem, że wszędzie dementujecie ten temat mówiąc, że taki jest ale na prawdę ja go nie znalazłem.
Więc proszę możecie mi polecić kilka sposobów walenia konia??? | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Pon 15 Sty, 2007 Re: Sposoby masturbacji |
|
| ogin meo napisał/a: | Wiem, że wszędzie dementujecie ten temat mówiąc, że taki jest ale na prawdę ja go nie znalazłem.
Więc proszę możecie mi polecić kilka sposobów walenia konia??? |
Taa jasne... A to to niby co jest?? -> http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1008
Rozejrzeć się trzeba | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ryszard66 [Usunięty] | |
| |
 |
harry41 Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 9 | Wysłany: Pon 29 Sty, 2007 |
|
| przypuszczam że jestes wysportowanym młodym mężczyzną. w takim razie pooecam taki sposób: kładziesz się na plecach i przerzucasz nogi nad głową dzięki temu toaj maczuga jest blisko twoich ust. wtedy zaczynasz od delikatnego niziania językiem głowki. po minucie bieżesz go do buzi i delikatnie śsiesz. po trzech minutach (oczywiście na poczatku będzie szybciej ale nie przejmuj się to narmalne u młodych chłopców) ruchy twojej głowy powinny byc coraz szybsze i gwałtowniejsze aż w koncu spełniasz się. jak dojdziesz do wprawy dostaniesz extra bonusa jak sperma wyleci ci nosem. nie będziesz już chciał inaczej. | |
| |
 |
mutek 
Wiek: 49 Dołączył: 12 Lut 2007 Posty: 30 Skąd: B-c | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| o raaany | _________________ mutek is gutek | |
| |
 |
dawideczek Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 20 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| Hmmm.....fajnie brzmi....trza spróbować | |
| |
 |
lolek17 Dołączył: 14 Maj 2006 Posty: 39 | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| całkiem spoko. tylko trzeba byc wysportowanym i miec długiego zeby go wziąść do buzi :/ szkoda ze ja tak nie moge | |
| |
 |
showi2 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 33 | Wysłany: Sob 14 Kwi, 2007 |
|
| ja nei wezmę głębiej niż samego żołędzia . | |
| |
 |
|