| co robicie ze sperma |
| Autor | Wiadomość |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 Re: co robicie ze sperma |
|
| | caras napisał/a: | co robiecie ze sperma, jak skonczycie "w srodku"
mowa o stosunku bez gumki ...
recznik
czekacie az samo wyplynie i ... |
jakieś dziwne pytanie. jak jest w środku to jest i koniec i tam zostaje! | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| | hhahahahahhha | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| Oczywiście że większość wypływa. I w ciąże można zajść, chyba że trafiło sie dni niepłodne.
Jak kocham się z dziewczyną w plenerze, to zawsze mamy paczkę chusteczek. Ona klęka, podkłada chusteczkę i prze, by wyleciało. Oczywiście nie wszystko od razu wyleci. Potem mi mówi że spływa w środku i ponoć jest to fajne uczucie | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
ilonka__23 Wiek: 41 Dołączył: 24 Mar 2007 Posty: 10 | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| Jak to co robię ze spermą?! Oczywiście namawiam mojego Misia w lato np na dietę owocową co daje efekt że sperma jest niemalże słodka. No i co wtedy z nią robię? Naturalnie wyciskam z niego wszystkie soki:) I wydaje mi sie że nie ma w tym nic złego zwłaszcza kiedy widzę jaką mu to sprawia przyjemność:) Czasem jednak nie wcina przecież owoców wtedy albo sperma pozostaje w gumce, albo we mnie jeśli łykam proszki, albo mniej słodka trafia do mojej buzi:)
Pozdrawiam! | |
| |
 |
mateusz_papuga Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 92 | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| | jak sie spuścić podczas pierwszego stosunku? z dziewczyna która tez robi to pierwszy raZ? czy do gumki? czy na plecki czy jak? skoro na 100% nie wezmie do ust | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Byle by łózek nie łamać ;]
Pozdr. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| Ja na Twoim miejscu , jeżeli robicie to pora pierwszy to spuściłbym sie do gumki - tak standardowo, O innych sposobach typu na twarz nie kombinuj przy pierwszym podejściu, bo nie wiesz czy będzie jej to sie podobać, może nawet ją to obrzydzić. Później jak będziecie bardziej poznawać swoje ciało to bardzo fajnie spuszcza się na cycuszki (dziewczyny bardzo to lubią), lub na pośladki (tylko tu uważać by sperma nie spłynęła do pochwy). A jak już wejdziecie w fazę ostrego rżnięcia trzy razy dziennie (każdy to przechodzi jak zaczyna ) to możecie próbować do buzi i inne takie urozmaicenia | |
| |
 |
| |