Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     co robicie ze sperma
Autor Wiadomość
luter 

Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   Re: co robicie ze sperma

caras napisał/a:
co robiecie ze sperma, jak skonczycie "w srodku" :?:
mowa o stosunku bez gumki ...

recznik :?:
czekacie az samo wyplynie i ... :?:

jakieś dziwne pytanie. jak jest w środku to jest i koniec i tam zostaje!

love508 

Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007   

hhahahahahhha

Gość

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007   

Oczywiście że większość wypływa. I w ciąże można zajść, chyba że trafiło sie dni niepłodne.
Jak kocham się z dziewczyną w plenerze, to zawsze mamy paczkę chusteczek. Ona klęka, podkłada chusteczkę i prze, by wyleciało. Oczywiście nie wszystko od razu wyleci. Potem mi mówi że spływa w środku i ponoć jest to fajne uczucie :)

penis.com.pl
andropenis
ilonka__23

Jak to co robię ze spermą?! :D Oczywiście namawiam mojego Misia w lato np na dietę owocową co daje efekt że sperma jest niemalże słodka. No i co wtedy z nią robię? Naturalnie wyciskam z niego wszystkie soki:) I wydaje mi sie że nie ma w tym nic złego zwłaszcza kiedy widzę jaką mu to sprawia przyjemność:) Czasem jednak nie wcina przecież owoców wtedy albo sperma pozostaje w gumce, albo we mnie jeśli łykam proszki, albo mniej słodka trafia do mojej buzi:)

Pozdrawiam!

mateusz_papuga

jak sie spuścić podczas pierwszego stosunku? z dziewczyna która tez robi to pierwszy raZ? czy do gumki? czy na plecki czy jak? skoro na 100% nie wezmie do ust

Gość

Ja na Twoim miejscu , jeżeli robicie to pora pierwszy to spuściłbym sie do gumki - tak standardowo, O innych sposobach typu na twarz nie kombinuj przy pierwszym podejściu, bo nie wiesz czy będzie jej to sie podobać, może nawet ją to obrzydzić. Później jak będziecie bardziej poznawać swoje ciało to bardzo fajnie spuszcza się na cycuszki (dziewczyny bardzo to lubią), lub na pośladki (tylko tu uważać by sperma nie spłynęła do pochwy). A jak już wejdziecie w fazę ostrego rżnięcia trzy razy dziennie (każdy to przechodzi jak zaczyna ) to możecie próbować do buzi i inne takie urozmaicenia :)

Odpowiedz do tematu