| Krotki napletek (nie mialem zabiegu) | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | astray 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007   Krotki napletek (nie mialem zabiegu) |   
 |                                              | 
 |                                              | Hej, mam 30 lat. Jak bylem maly mialem stulejke, lecz nie mialem zabiegu, lekarz poradzil rodzicom aby sie wstrzymac z zabiegiem, ktoregos dnia napletek podczas "cwiczen"  dal sie zsunac i tak juz dostalo. Kiedys mialem dlugi napletek , ktory zakrywal cala zołądź, a od dlugiego czasu (nie wiem od kiedy, bo w sumie nigdy sie tym nie przejmowalem) napletek mam tak krotki ze nie zakrywa zoledzi nawet w stanie spoczynku? Czy tak ma byc? Czy napletki bywaja roznej dlugosci? Czy to spowodowane stulejka w dziecinstwie? W sumie w niczym to nie przeszkadza, ale wygladam jak obrzezany, a nie jestem. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | paulinka   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |   
 |                                              | http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm |                                              | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | mateusz_papuga 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |   
 |                                              |  	  | paulinka napisał/a: |  	  | http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm | 
 ja mam wrecz identyczny -->>CI-9
 |                                              | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
 Byle by łózek nie łamać ;]
 Pozdr.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | astray 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |   
 |                                              | a ja mam CI-2 a nie byłem obrzezany 
 [ Dodano: Czw 12 Kwi, 2007 ]
 jesli dobrze zrozumialem z tej strony z linka to mozna sobie odtworzyc napletek
   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | paulinka   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |   
 |                                              | chcialam żebys obejżał że napletki sqa rózne i sam odpowiedził sobie na pytania -że to normalne i nic nie przeszkadza   |                                              | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | astray 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 |   
 |                                              | ale nie jestem pewien, czy to sa naturalne napletki, czy roznie obrzezane   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |