Krotki napletek (nie mialem zabiegu) |
Autor | Wiadomość |
astray Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 3 | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 Krotki napletek (nie mialem zabiegu) |
|
| Hej, mam 30 lat. Jak bylem maly mialem stulejke, lecz nie mialem zabiegu, lekarz poradzil rodzicom aby sie wstrzymac z zabiegiem, ktoregos dnia napletek podczas "cwiczen" dal sie zsunac i tak juz dostalo. Kiedys mialem dlugi napletek , ktory zakrywal cala zołądź, a od dlugiego czasu (nie wiem od kiedy, bo w sumie nigdy sie tym nie przejmowalem) napletek mam tak krotki ze nie zakrywa zoledzi nawet w stanie spoczynku? Czy tak ma byc? Czy napletki bywaja roznej dlugosci? Czy to spowodowane stulejka w dziecinstwie? W sumie w niczym to nie przeszkadza, ale wygladam jak obrzezany, a nie jestem. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
mateusz_papuga Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 92 | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| paulinka napisał/a: | http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm |
ja mam wrecz identyczny -->>CI-9 | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Byle by łózek nie łamać ;]
Pozdr. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
astray Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 3 | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| a ja mam CI-2 a nie byłem obrzezany
[ Dodano: Czw 12 Kwi, 2007 ]
jesli dobrze zrozumialem z tej strony z linka to mozna sobie odtworzyc napletek | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| chcialam żebys obejżał że napletki sqa rózne i sam odpowiedził sobie na pytania -że to normalne i nic nie przeszkadza | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
astray Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 3 | Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 |
|
| ale nie jestem pewien, czy to sa naturalne napletki, czy roznie obrzezane | |
| |
 |
|