| geje... |
| Autor | Wiadomość |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| budnis, co innego jest być gayem, a co innego jest być wprowadzonym do tzw. "branży"
czyli - żebyś pojął o czym mówisz i piszesz - są homoseksualiści którzy są "spoza środowiska" - czyli nie są "wprowadzeni" (jak sam to nazwałeś) i są homoseksualiści z "branży" - czyli inaczej mówiąc Ci, którzy dzięki "wprowadzeniu" przez kogoś, bywają np. w knajpach gayowskich....
wprowadzić do homoseksualizmu sie nie da, mój drogi... ale to już głębszy temat | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| | budnis napisał/a: | | znam kilku homoseksualistów i każdy z nich był "wprowadzony" do tego świata przez kogoś |
co masz na myśli pisząc "wprowadzony" ?? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| | kiedyś się zastanawiałem czy nie być z facetem ale nie chodzi mi tu o seks z nim tylko o wspólne spędzanie czasu, wspólna masturbacja itp. Czy jeśli to robie ze swoim najlepszym przyjacielem to mam się uważać za geja bo moim zdaniem nie?? | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| Gejem jest się wtedy, kiedy myśli się tylko o facetach, nie myśląc i nie zwracając uwagi na dziewczyny. A jeśli ktoś wali konia z kolegą lub innym facetem to moim zdaniem, nie jest się gejem. Tak myślę | |
| |
 |
zola 
|
| | A jak się z nim spędza prawie cały dzień, wszystko robi i wogóle, to dziwnie to wygląda, bo jak dziewczyny spędzają ze sobą cały czas to nikt nie powie ze to lesbijki a o dwóch facetach tak | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| | Niestety w Polsce tak już jest. Kiedy facet z facetem idzie ulicą = g.... Dziwne, ale prawdziwe! | |
| |
 |
zola 
|
| No niestety | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
|
| | A zresztą co komu z kim się spotykam i co robię. Jak komuś to przeszkadza, to ma problem. | |
| |
 |
zola 
|
| | no niby tak ale..np w klasie coś zaczynają podejrzewać i jak im to wytłumaczyć ze by nie jesteśmy razem | |
| |
 |
|
| Nie wiem ile masz lat i do której klasy chodzisz, ale najlepiej to zlekceważyć, a jeśli zaczną coś mówić i się was pytać to powiedzieć, że nie jesteście gejami tylko się przyjażnicie. U mnie w klasie liceum byli dwaj kolesie, którzy też wszystko razem robili i wszędzie chodzili. Znali się od przedszkola i nikt temu się nie dziwił i ich nie pytał A NAWET NIE PODEJRZEWAŁ O NIC. A co oni tak naprawdę robili to ich sprawa.
Więc najlepiej nie przejmuj się, masz poprostu głupich kolegów w klasie! | |
| |
 |
zola 
|
| | Vassil napisał/a: | | Więc najlepiej nie przejmuj się, masz poprostu głupich kolegów w klasie! |
o z tym to się zgadzam mam 17 lat i chodzę do 1 klasy technikum | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| | Vassil napisał/a: | | Niestety w Polsce tak już jest. Kiedy facet z facetem idzie ulicą = g.... Dziwne, ale prawdziwe! |
bez sensu | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| "powiedzieć, że nie jesteście gejami tylko się przyjażnicie"
nigdy tego nie rób!!! amiętaj - winny się tłumaczy!!!
jeśli kiedykolwiek zapytają się Ciebie o to czy jesteś gayem, odpowiedz "a co, lubisz rozmawiać o pedałach?" - daję 99% gwarancji, że się odczepią - no, chyba, że trafisz na gaya | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| | Bruno Pelletier napisał/a: | "powiedzieć, że nie jesteście gejami tylko się przyjażnicie"
nigdy tego nie rób!!! amiętaj - winny się tłumaczy!!!
jeśli kiedykolwiek zapytają się Ciebie o to czy jesteś gayem, odpowiedz "a co, lubisz rozmawiać o pedałach?" - daję 99% gwarancji, że się odczepią - no, chyba, że trafisz na gaya |
| | | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| | Bruno Pelletier napisał/a: | | jeśli kiedykolwiek zapytają się Ciebie o to czy jesteś gayem, odpowiedz "a co, lubisz rozmawiać o pedałach?" |
A to jest dobre,muszę wypróbować. | |
| |
 |
| |