Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Staje w slipach...
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Sro 28 Mar, 2007   Staje w slipach...

Macie tak, ze np. jestescie na plazy albo na basenie- w kapielowkach albo szortach i wam staje??? no bo to chyba oczywiste i mi staje czesto xD ale u nikogo jeszcze tego nie widzialem ;o moze to dziwne ze mi staje <lol2> ? ;p

ame

Wysłany: Sro 28 Mar, 2007   

nie widzę w tym nic dziwnego ! Gorzej by było jak by nie stawał wtedy by sie trzeba było martwic.........

Gość

no wlasnie... ;p ale fakt tez nigdy u nikogo tego nie widzialem xD w ogole nie widzialem aby u jakiegos faceta pała stała ;o mi czesto stoi xD a na plazy i basenie to szczeguolnie xD

penis.com.pl
masturbator
paulinka 

ja wiele razy widzilam nie wiem ale chyba nie patrzeliscie poprostu na gacie kolegów :P :P:P
na ogól wyglada to fajnie i nawet podniecajaco szczegulnie jak widzisz że chlopakowi który jest przy tobie "wzrasta" wtedy robi sie milo że warto bylo sie głodzic i ćwiczyc przez pół roku wkocu ktos to docenił :P :P:P hihi

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

caras

widze ze nasza paulinka nie jest taka grzeczna dziewczynka ... :P

Gość

A żebyś wiedział że nie jedna dziewczynka patrzy nam co nosimy w majtkach i ocenia czy tam jest coś znaczącego.

oli7

Wysłany: Pią 30 Mar, 2007   

Ja nawet zatanczyc niemoge z laseczka bo mi stoi :lol:

Gość

Wysłany: Pią 30 Mar, 2007   

Oli chyba ci sztywnieją nogi a nie mały że nie możesz zatańczyć z laseczką.

Gość

Wysłany: Sob 31 Mar, 2007   

ja z moja laska potrafie tanczyc xD i nie tylko :mrgreen: na basenie jak sie jest pod prysznicem to czasami stajea jak plywam w basenie to nie stoi

Strikerx 

Wysłany: Sob 31 Mar, 2007   odp

ja nie moge sobie poradzić rano...zawsze stoi na maksa i ciężko jest go przwekonać żeby przestał...

Gość

Wysłany: Sob 31 Mar, 2007   

Mam ten sam problem, bardzo mocną erekcję rano. Mam wtedy największą ochotę. Dobrze że ma dziewczyna też rano ma ochote, wiec przed wyjściem na zajęcia potrafimy sie dobrze odstresować :)

Vassil

Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007   

Ja już widziałem nie jednego faceta ze sterczącym fiutem, najczęściej pod prysznicem na basenie. Zresztą mi też kilka razy stawał. Ale jeżeli jest się wśród innych mężczyzn, no to wstydzić się nie ma czego 8) bo przecież to naormalne i każdemu zdrowemu facetowi staje.

20latek
[Usunięty]

Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007   

jak w slipach to pół biedy gorzej jak w bokserkach bo wszystko widac

penis.com.pl
viamax
grzesiek_19 

Wysłany: Wto 01 Maj, 2007   

mi też staje nieraz i jakoś nie robie z tego problemu

skywalker 

Wysłany: Wto 01 Maj, 2007   

Czasami mam tak że staje mi w szkole podczas lekcji... Na matematyce sie strasznie nudzę to myślę o tym i owym :D No i przyszedł taki dzień kiedy była matematyka... Miałem na sobie bokserki i jak zacząłem myśleć o różnych rzaczach to stanął mi... No i teraz najgorsze co sie mogło stać "sky~ do tablicy" Nie dość że nie wiedziałem o co chodzi to jeszcze wszystko widać w luźnych spodniach :/ Na szczęście tylko jedna koleżanka zobaczyła... Potem sie śmiała przez tydzień :)
and I gotta girlfriend everywhere"

Odpowiedz do tematu