Staje w slipach... |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 Staje w slipach... |
|
| Macie tak, ze np. jestescie na plazy albo na basenie- w kapielowkach albo szortach i wam staje??? no bo to chyba oczywiste i mi staje czesto xD ale u nikogo jeszcze tego nie widzialem ;o moze to dziwne ze mi staje <lol2> ? ;p | |
| |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 |
|
| nie widzę w tym nic dziwnego ! Gorzej by było jak by nie stawał wtedy by sie trzeba było martwic......... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 |
|
| no wlasnie... ;p ale fakt tez nigdy u nikogo tego nie widzialem xD w ogole nie widzialem aby u jakiegos faceta pała stała ;o mi czesto stoi xD a na plazy i basenie to szczeguolnie xD | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 |
|
| ja wiele razy widzilam nie wiem ale chyba nie patrzeliscie poprostu na gacie kolegów :P:P
na ogól wyglada to fajnie i nawet podniecajaco szczegulnie jak widzisz że chlopakowi który jest przy tobie "wzrasta" wtedy robi sie milo że warto bylo sie głodzic i ćwiczyc przez pół roku wkocu ktos to docenił :P:P hihi | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
caras 
Wiek: 38 Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 65 Skąd: Toruń | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 |
|
| widze ze nasza paulinka nie jest taka grzeczna dziewczynka ... | _________________ Liczy sie jakość a nie moc | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 |
|
| A żebyś wiedział że nie jedna dziewczynka patrzy nam co nosimy w majtkach i ocenia czy tam jest coś znaczącego. | |
| |
 |
oli7 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 15 | Wysłany: Pią 30 Mar, 2007 |
|
| Ja nawet zatanczyc niemoge z laseczka bo mi stoi | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 30 Mar, 2007 |
|
| Oli chyba ci sztywnieją nogi a nie mały że nie możesz zatańczyć z laseczką. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 31 Mar, 2007 |
|
| ja z moja laska potrafie tanczyc xD i nie tylko na basenie jak sie jest pod prysznicem to czasami stajea jak plywam w basenie to nie stoi | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 31 Mar, 2007 odp |
|
| ja nie moge sobie poradzić rano...zawsze stoi na maksa i ciężko jest go przwekonać żeby przestał... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 31 Mar, 2007 |
|
| Mam ten sam problem, bardzo mocną erekcję rano. Mam wtedy największą ochotę. Dobrze że ma dziewczyna też rano ma ochote, wiec przed wyjściem na zajęcia potrafimy sie dobrze odstresować | |
| |
 |
Vassil Wiek: 38 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007 |
|
| Ja już widziałem nie jednego faceta ze sterczącym fiutem, najczęściej pod prysznicem na basenie. Zresztą mi też kilka razy stawał. Ale jeżeli jest się wśród innych mężczyzn, no to wstydzić się nie ma czego bo przecież to naormalne i każdemu zdrowemu facetowi staje. | |
| |
 |
20latek [Usunięty] | Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007 |
|
| jak w slipach to pół biedy gorzej jak w bokserkach bo wszystko widac | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
grzesiek_19 Wiek: 38 Dołączył: 12 Wrz 2006 Posty: 49 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 |
|
| mi też staje nieraz i jakoś nie robie z tego problemu | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 |
|
| Czasami mam tak że staje mi w szkole podczas lekcji... Na matematyce sie strasznie nudzę to myślę o tym i owym No i przyszedł taki dzień kiedy była matematyka... Miałem na sobie bokserki i jak zacząłem myśleć o różnych rzaczach to stanął mi... No i teraz najgorsze co sie mogło stać "sky~ do tablicy" Nie dość że nie wiedziałem o co chodzi to jeszcze wszystko widać w luźnych spodniach :/ Na szczęście tylko jedna koleżanka zobaczyła... Potem sie śmiała przez tydzień | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
|