| co robiliscie |
| Autor | Wiadomość |
skos Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 52 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 24 Lis, 2006 |
|
| mi zaczoł stawać jak miałem 10 lat wtedy zaczołem się nim bawić ale nic nie leciało. A zaczeło lecieć koło 13 roku życia. | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 |
|
| ja tez mialem ale slabe one byly.
Bardzo chcialem miec duuuuzo spermy ale mna to musialem poczekac | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
krisso Dołączył: 03 Gru 2006 Posty: 26 | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 Re: co robiliscie |
|
| | onogi napisał/a: | mnie ostatnio mama nakryla jak se walilem gruche przed komputerem ale mialem lyso!!!! ;/ powiedziala, ze to nie normalne i zebym przestal nie wiedzialem co jej powiedziec... mialem ochote ja zabic albo samemu schowac sie pod ziemie... buehehehehehehehe
nastepne pytanie: od kiedy zaczeliscie sie bardziej interesowac Waszym wackiem?? bo ja od 1 klasy gimnazjum |
no cóz wpadka ale też miałem podobne zdarzenie z mama było głupio ale co tam to fizjologia. Ojciec też mnie widział juz w akcji ale przed nim to akurat sie nie wstydze robiliśmy już to równocześnie zresztą to on mnie nauczył tej sztuki. także spoko. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
krisso Dołączył: 03 Gru 2006 Posty: 26 | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| | tomek4545 napisał/a: | bardzo dziwne
ale sie nikogo nie spotyka nigdy kogos takiego komu staje w 2 klasie podstawowki
niezla bajeczka |
co ty jestem nauczycielem koleżanka miała przypadek ze w 2 klasie chłopak wyjął stojącego freda i bawił sie nim pod stołem | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| hehe OMG .. ja to nie raz nie dowierzam | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 |
|
| ale to jest mozliwe. moj kumpel wyrywal sobie wlosy z łona na matematyce bo mu sie nudzilo. Drugi tez zaczal se wyrywac i porownywali kto ma dluzsze. | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 odp |
|
| Ja zacząłem się "nim" interesować już w pdst a tak dogłebniej to od 1 kl gimn. żadnej jakiejś sytłacji nie miałem | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Sro 03 Sty, 2007 |
|
| wszystkiego najlepszego na Nowy 2007 ron. Żeby każdy był zadowolony ze swojego penisa i nie miał z powodu niego kompleksów
lusaczek | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
bartek18 Dołączył: 29 Gru 2006 Posty: 3 | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 |
|
| | he ja nie pamietam kiedy sie zaczalem nim bawic .;d;d ale sperma pojawila sie jak mialem 12 latek .... walilem konia i weszla 11letnia kuzynka wtedy i ;d polecilao ;d nagle he | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 odp |
|
| To wcześnie zaczynaliście walić ja zacząłem w wieku chyba 14 lat... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | To wcześnie zaczynaliście walić ja zacząłem w wieku chyba 14 lat... |
hihih ja tez gdzies w okolicy 12 | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
piotr36 Dołączył: 06 Sty 2007 Posty: 13 | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 P |
|
| | ja jak miałem 8 lat | |
| |
 |
chrisx005 Dołączył: 16 Gru 2006 Posty: 13 | Wysłany: Pon 02 Kwi, 2007 |
|
| O ile pamietam to zacząłem trzepać w wieku gdzieś 9 lat xD, jeszcze nikt mnie na tym nie przyłapał, kiedyś myślałem że jestem sam w domu i nagle siorka bez pukania wchodzi a ja przed kompem, ale nie widziala bo zakryłem koszulką | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 |
|
| Ja tez zacząłem sie masturbować w wieku około 9 lat (wiem ze już byłem po komunii:) ).
Nigdy mnie nie przyłapano na masturbacji, ale raz niewiele brakowało. Mianowicie, może chodziłem do 7 klasy podstawówki. Miała do mnie przyjść koleżanka o rok młodsza odkupić ode mnie ksiąki. Umówiłem sie z nią na określoną godzinę, ale z racji że się spóźniała, a mi stanął nie wiedząc czemu, to postanowiłem zwalić se konia. I już gdy prawie dochodziłem, to słyszałem jak łapie za klamkę, więc szybko zaciągnąłem majtki. I stało sie. Spuściłem sie w majtki. Ona ze mną gadała z pół godziny, a ja miałem mokro w gaciach, i to dosłownie. Dobrze, że sperma nie lała mi sie po nogach, bo było jej bardzo dużo, a ja chyba wtedy spaliłbym sie ze wstydu
Pozdrawiam | |
| |
 |
20latek [Usunięty] | Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007 |
|
| | 7 lat | |
| |
 |
| |