Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     JĄDRA
Autor Wiadomość
penisinho

Wysłany: Sro 28 Lut, 2007   JĄDRA

mam problem mianowicie martiwe sie że zmiażdze albo mam zmiazdzone jądra :( strasznie sie tym przejmuje i cały czas mysle o tym ze np. jak siadam zeby se nie usiasc na jadrach i ich nie zmiadzyc i cały czas macam je czy jeszcze są a potem mnie bolą :( czy mozna sobie samemu zmiazdzyc jajka :?: prosze pomózcie bo sie zamartwie :(

Fantom17

Wysłany: Sro 28 Lut, 2007   

hyhyyhy masz az tak dluga moszne ze mozesz na niej usiasc? jezeli tak to i tak nie masz sie czym martwic poprostu uwazaj i pamietaj o jajkach ale nie popadaj w zadna fobie

chcialbym miec taki problem jak ty :]

snapee 

Wysłany: Sro 28 Lut, 2007   

ja tak samo ;p

penis.com.pl
tabletki penilarge
aartii
[Usunięty]

Wysłany: Sro 28 Lut, 2007   Re: JĄDRA

penisinho napisał/a:
czy mozna sobie samemu zmiazdzyc jajka?

Oczywiście że można, choć zapewne wymagałoby to dużego wysiłku.

penisinho

Wysłany: Czw 08 Mar, 2007   

a jesli ktos zmiazdzy sobie jadra albo cos mu zmiazdzy to mozan dalej zyc i uprawiac sex czy nie jak to jest ?

adadverts 

Wysłany: Czw 08 Mar, 2007   

Pewnie - bez jąder można żyć. Po prostu będziesz bezpłodny. No i nie wyłysiejesz nigdy ani nie będziesz mieć raka prostaty. A z przyczyn estetycznych mozna sobie wstawić sztuczne jądra :wink:

Juur 

Wysłany: Pią 09 Mar, 2007   

Chłopie nie masz co sie obawiac ze siadziesz sobie na jajkach zeby siasc sobie na jajkach musiałbys miec jakas przepuchline zeby były duzych rozmiarow i dopiero mogłbys sie martwic ze na nich siadziesz I najwazniejsze nie mysl o tym ze na nich siadzisz nie mysl w ogole o tym tylko poprostu siadaj nie ma o co sie bac

penisinho

Wysłany: Sob 24 Mar, 2007   

kurde troche mi przeszło i znowu mam jakąś obsesje :/ całyczas se macam jadrea i sprawdzam czy są... a jak siadam gdzies to se wsadzam reke do gaci i przytrzymuje je zey przypadkiem nie siasc :/ kurrczeee.... co zrobić ?
pomózcie ..

Toris

skąd w ogóle ta fobia?

aartii
[Usunięty]

Założywszy, że Twoje posty nie są prowokacją, radziłbym konsultację u psychoanalityka, bo te fobie wydają się nieco niepokojące. Najpierw czytam o tym zmiażdżeniu jąder, potem o wypaleniu oka papierosem i... wybacz, ale to wygląda, jakbyś sobie robił z nas jaja. Co nie zmienia faktu, że z niecierpliwością czekam, aż przedstawisz na forum kolejną swoją fobię.

Odpowiedz do tematu