| JĄDRA |
| Autor | Wiadomość |
penisinho Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 24 Skąd: z penisa | Wysłany: Sro 28 Lut, 2007 JĄDRA |
|
| mam problem mianowicie martiwe sie że zmiażdze albo mam zmiazdzone jądra strasznie sie tym przejmuje i cały czas mysle o tym ze np. jak siadam zeby se nie usiasc na jadrach i ich nie zmiadzyc i cały czas macam je czy jeszcze są a potem mnie bolą czy mozna sobie samemu zmiazdzyc jajka prosze pomózcie bo sie zamartwie | _________________ wal konia - będzie większy !!!!!! | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sro 28 Lut, 2007 |
|
| hyhyyhy masz az tak dluga moszne ze mozesz na niej usiasc? jezeli tak to i tak nie masz sie czym martwic poprostu uwazaj i pamietaj o jajkach ale nie popadaj w zadna fobie
chcialbym miec taki problem jak ty :] | |
| |
 |
snapee Dołączył: 27 Gru 2005 Posty: 126 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 28 Lut, 2007 |
|
| | ja tak samo ;p | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Sro 28 Lut, 2007 Re: JĄDRA |
|
| | penisinho napisał/a: | | czy mozna sobie samemu zmiazdzyc jajka? |
Oczywiście że można, choć zapewne wymagałoby to dużego wysiłku. | |
| |
 |
penisinho Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 24 Skąd: z penisa | Wysłany: Czw 08 Mar, 2007 |
|
| | a jesli ktos zmiazdzy sobie jadra albo cos mu zmiazdzy to mozan dalej zyc i uprawiac sex czy nie jak to jest ? | _________________ wal konia - będzie większy !!!!!! | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 08 Mar, 2007 |
|
| Pewnie - bez jąder można żyć. Po prostu będziesz bezpłodny. No i nie wyłysiejesz nigdy ani nie będziesz mieć raka prostaty. A z przyczyn estetycznych mozna sobie wstawić sztuczne jądra | |
| |
 |
Juur 
Wiek: 39 Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 56 Skąd: A Ty? | Wysłany: Pią 09 Mar, 2007 |
|
| | Chłopie nie masz co sie obawiac ze siadziesz sobie na jajkach zeby siasc sobie na jajkach musiałbys miec jakas przepuchline zeby były duzych rozmiarow i dopiero mogłbys sie martwic ze na nich siadziesz I najwazniejsze nie mysl o tym ze na nich siadzisz nie mysl w ogole o tym tylko poprostu siadaj nie ma o co sie bac | _________________ kobiety zawsze postawią na swoim, bo maja piersi. nie ważne duże czy małe,
sam fakt ich posiadania oznacza, że stoja na wygranych pozycjach..... | |
| |
 |
penisinho Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 24 Skąd: z penisa | Wysłany: Sob 24 Mar, 2007 |
|
| kurde troche mi przeszło i znowu mam jakąś obsesje :/ całyczas se macam jadrea i sprawdzam czy są... a jak siadam gdzies to se wsadzam reke do gaci i przytrzymuje je zey przypadkiem nie siasc :/ kurrczeee.... co zrobić ?
pomózcie .. | _________________ wal konia - będzie większy !!!!!! | |
| |
 |
Toris Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 20 | Wysłany: Sob 24 Mar, 2007 |
|
| | skąd w ogóle ta fobia? | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Sob 24 Mar, 2007 |
|
| | Założywszy, że Twoje posty nie są prowokacją, radziłbym konsultację u psychoanalityka, bo te fobie wydają się nieco niepokojące. Najpierw czytam o tym zmiażdżeniu jąder, potem o wypaleniu oka papierosem i... wybacz, ale to wygląda, jakbyś sobie robił z nas jaja. Co nie zmienia faktu, że z niecierpliwością czekam, aż przedstawisz na forum kolejną swoją fobię. | |
| |
 |
| |