Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Miekki penis
Autor Wiadomość
calcium 

Wysłany: Pon 19 Lut, 2007   Miekki penis

Witam. Słuchajcie mam problem. Kiedy miałem kochac sie ze swoją dziewczyną mój penis był za miekki żeby "wejsc". Wczesniej bawimy sie w małe pieszczoty, wszystko jest w najlepszy porządku, ale jak przychodzi co do czekgo to odmawia mi posłuszeństwa. Nie wiem o co biega. Mozecie mi cos poradzic? I co z tym zrobic? Mam raptem 21 lat a tu już takie rzeczy.

Ronlado

Wysłany: Pon 19 Lut, 2007   

Stresujesz sie przed stosunkiem? - wejsciem ?

patelacha

Wysłany: Pon 19 Lut, 2007   

Ja mam troche więcej lat od Ciebie, ale mam stoja że HEJJJJJJJJJJ!!!!!!!! Ale za młodego to konia waliłem ż ehej... Musisz po prostu więcej konia walić - i tyle, twój pal będzie sztywniakiem że hej!

penis.com.pl
tabletki penilarge
Ronlado

Wysłany: Wto 20 Lut, 2007   

haha..dobry jestes :lol: Jak za czesto walisz konia to Twoj maly pewnie jak flak wyglada.

calcium 

Nie stresuje sie.. CZemu mam sie stresować.. Wszyscy mowia o tym stresie ze to dlatego.. a ja jestem przeciez wyluzowany... I boje sie ze cos jest nie tak i przyczyna tkwi gdzie indziej... A konia wale sporadycznie hehehe :D

zola 

patelacha napisał/a:
Ja mam troche więcej lat od Ciebie

Ale rozumu 100% mniej

calcium 

Wysłany: Sro 21 Lut, 2007   

Wiec zna ktos porade na moj problem? Błagam... =(((

adadverts 

Wysłany: Sro 21 Lut, 2007   

Moim zdaniem jest to problem stresu wlaśnie. Jesteś zdenerwowany, choć nawet tobie samemu wydaje się, że tak nie jest :) Starasz się jak możesz, chcesz dobrze wypaść i gdy już już ma dojść do tej wielkiej chwili - klapa...
Rozwiązaniem problemu często jest wlaśnie petting. Najlepiej zrób tak: przytul się mocno do dziewczyny będąc na niej jak w pozycji klasycznej. Ocieraj się o nią, pieść ją i pozwól jej pieścić ciebie. Nie spieszcie się, niech to trwa dłuższa chwilę. A gdy twój mały będzie już od jakiegoś czasu twardy jak skała, wtedy jednym szybkim ruchem wejdź w nią. Jak już będziesz w niej, to mały raczej nie opadnie.

calcium 

Wysłany: Czw 22 Lut, 2007   

Dzięki wielkie.... Spróbujemy...

Odpowiedz do tematu