Skrajny przypadek |
Autor | Wiadomość |
marcin102 Dołączył: 17 Lut 2007 Posty: 2 Skąd: ... | Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 Skrajny przypadek |
|
| witam, przez ostatni czas walczyłem z problemem który uniemożliwiał mi seks z partnerka... mianowicie w najważniejszym momencie mój penis odmawiał posłuszeństwa mimo że wcześniej stał jak skała. teraz kiedy zwalczyłem stres, kiedy próbowałem umieścić członka w jej pochwie, okazało się że jest dość "ciasna" i po kilku takich próbach kabooom, wytrsyk i po wszystkim....
dodam że jest to nasz pierwszy raz. już nie wiem co mam myślec, najpierw nie chciał wogóle stać a teraz mimo iż nie został prawie wcale podrażniony nagle dostaje orgazmu...
prosze o jakies porady, ewentualnie odstresuje się troche jesli ktoś miał podobne problemy...
z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 |
|
| Slyszalem taka rade, zeby sie zmasturbowac przed stosunkiem z kobieta wtedy nie bedzie szybkiego orgazmu i wytrysku Ile w tym prawdy? - nie wiem
Jezeli to byl Twoj pierwszy raz to normalne, ze szybko doszedles - tym bardziej, ze mowisz "jest dosc ciasna".
Regularny stosunek poprawia wytrzymalosc. Jeszcze dodatkowo mozesz kupic sobie kondona ze srodkieb opozniajacym wytrysk. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 |
|
| I tak bywa ,byłęś bardzo podniecony,wyposzczony i zestresowany.Moja rada,na kilka godzin przed planowanym zbliżeniem musisz się zmasturbować (później dłużej poćwiczysz a i prędzej Ci stanie )Musisz ograniczyć grę wstępną a partnerkę namówić aby sama lub wspólnie popieściła swą muszelkę lub użyła żelu nawilżającego.Nie oczekujcie orgazmu partnerki ograniczona gra wstępna i i byś może krótki czas jaki przebywasz w niej .Ale żebyś odzyskał swą pewność coś trzeba poświęcić.Myślę że później odrobisz.Powodzenia! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
patelacha Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 50 | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 |
|
| Jedyna rada - zwal se konia przed bzykankiem, a laska niech na to luka. | |
| |
 |
|