Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Skrajny przypadek
Autor Wiadomość
marcin102 

Wysłany: Sob 17 Lut, 2007   Skrajny przypadek

witam, przez ostatni czas walczyłem z problemem który uniemożliwiał mi seks z partnerka... mianowicie w najważniejszym momencie mój penis odmawiał posłuszeństwa mimo że wcześniej stał jak skała. teraz kiedy zwalczyłem stres, kiedy próbowałem umieścić członka w jej pochwie, okazało się że jest dość "ciasna" i po kilku takich próbach kabooom, wytrsyk i po wszystkim....

dodam że jest to nasz pierwszy raz. już nie wiem co mam myślec, najpierw nie chciał wogóle stać a teraz mimo iż nie został prawie wcale podrażniony nagle dostaje orgazmu...
prosze o jakies porady, ewentualnie odstresuje się troche jesli ktoś miał podobne problemy...
z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam

Ronlado

Wysłany: Sob 17 Lut, 2007   

Slyszalem taka rade, zeby sie zmasturbowac przed stosunkiem z kobieta wtedy nie bedzie szybkiego orgazmu i wytrysku :wink: Ile w tym prawdy? - nie wiem :wink:

Jezeli to byl Twoj pierwszy raz to normalne, ze szybko doszedles - tym bardziej, ze mowisz "jest dosc ciasna".

Regularny stosunek poprawia wytrzymalosc. Jeszcze dodatkowo mozesz kupic sobie kondona ze srodkieb opozniajacym wytrysk.

Gość

Wysłany: Sob 17 Lut, 2007   

I tak bywa ,byłęś bardzo podniecony,wyposzczony i zestresowany.Moja rada,na kilka godzin przed planowanym zbliżeniem musisz się zmasturbować (później dłużej poćwiczysz a i prędzej Ci stanie )Musisz ograniczyć grę wstępną a partnerkę namówić aby sama lub wspólnie popieściła swą muszelkę lub użyła żelu nawilżającego.Nie oczekujcie orgazmu partnerki ograniczona gra wstępna i i byś może krótki czas jaki przebywasz w niej .Ale żebyś odzyskał swą pewność coś trzeba poświęcić.Myślę że później odrobisz.Powodzenia!

penis.com.pl
bathmate
patelacha

Wysłany: Pon 19 Lut, 2007   

Jedyna rada - zwal se konia przed bzykankiem, a laska niech na to luka.

Odpowiedz do tematu