| Czy w mroźne dni |
| Autor | Wiadomość |
aleksander12 [Usunięty] | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 Czy w mroźne dni |
|
| | Mam pytanie do facetów czy w mroźne dni nosicie kalesony i czy jeśli nosicie wkładacie pod nie slipy lub bokserki czy zakładacie je na gołą pupe? | |
| |
 |
PunX Dołączył: 09 Sty 2007 Posty: 38 | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| heh normlanie nakaldam slipy badz bokserki i na to kalesony wtedy cieplej , jesli ktos preferuje same kalesony bez majtek to tez nie jest zle wg uznania | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| Ja nie lubie bokserek I zawsze zakladam slipki i pod kalesony i na codzien no chyba ze jest lato to raczej nie nosze bielizny | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| nigdy nie zakladam kalesonow... albo majteczki w kropeczki albo obcisle boksereczki | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| ja tez nie lubie kalesonow mimo ze w nich cieplo to taki troche obciach | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| Też nie noszę kalesonów, bo wydają mi się jakieś takie niedzisiejsze trochę. W samych dżinsach bym jednak chyba zamarzł, więc zakładam pod nie dresowe spodnie z polaru. Jeszcze cieplejsze i nie obciachowe, jakby się gdzieś rozebrać było trzeba | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| to dobre rozwiazanie te dresy ...
mi sie po drugie kalesony kojarza z rajstopami ! hehehe moze dlatego | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| Z wczesnego dzieciństwa pamiętam dwa rodzaje kalesonów: pierwsze to właśnie takie obcisłe rajstopy (tylko że bez stóp) - ich noszenie to istna trauma; drugie to taki model starodziadkowy, zwykle białe, bawełniane i trochę luźniejsze za to ze staromodnym rozporkiem | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| ja kalesonów nie nosze, chyba, że jadę na nart to pod kombinezon zakładam [cały dzień na mrozie to może być zimno], a na co dzień to mi osobiście przeszkadzają, grzeją co prawda ale jak wejdę do jakiegoś pomieszczenia to potem jest mi tak gorąco, że wytrzymać nie mogę. No a w Polsce nie ma tak strasznych mrozów, żebym nie wytrzymał w samych spodniach.
jak już zakładam to slipki lub bokserki pod spód. najbardziej lubię obcisłe bokserki lub slipki, luźne bokserki to zwykle jako piżama | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| Ja jak już to nosiłem kalesonki na slipach ale juz tylko wtedy gdy był zajebisty mróz że aż jaja sie chowały Dobrze że teraz zima jeszcze nie taka najgorsza jest | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| Pytanie własnie dotyczyło w czasie dużych mrozów i jak przebywacie dużo na powietrzu a nie jak wychodzicie z domu do samochodu i z samochodu do szkoły czy do pracy.Obciachowośc kalesonów wynika z samych ich nazwy (gacie brzmiały by jeszcze bardziej obciachowo) to prawda ale czym w takim razie są dresy włożone pod spodnie. | |
| |
 |
|
| | No właśnie ta subtelna róznica polega na tym, że w samych dresach można chodzić, a w samych kalesonach nie za bardzo... To trochę tak jak z bielizną - kiedyś się ludziom wydawało, że skoro bielizny nie widać, to nie musi być ona ładna. Teraz jednak zwykle nosi się seksowną bieliznę, której nie trzeba się będzie wstydzić w awaryjnej sytuacji. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| bo kiedys nie bylo czegos jak awaryjna sytuacja ;p hehehe swiat stal sie bardziej liberalny zauwaz to przez to ludzie tez | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Sob 31 Mar, 2007 |
|
| macie racje, ja nie nosze kaleson a jak kiedys nosilem to oczywiscie mialem slipy pod nimi | |
| |
 |
| |