Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy w mroźne dni
Autor Wiadomość
aleksander12
[Usunięty]

Wysłany: Nie 11 Lut, 2007   Czy w mroźne dni

Mam pytanie do facetów czy w mroźne dni nosicie kalesony i czy jeśli nosicie wkładacie pod nie slipy lub bokserki czy zakładacie je na gołą pupe?

PunX

Wysłany: Nie 11 Lut, 2007   

heh normlanie nakaldam slipy badz bokserki i na to kalesony :P wtedy cieplej , jesli ktos preferuje same kalesony bez majtek to tez nie jest zle :P wg uznania :)

Ronlado

Ja nie lubie bokserek :P I zawsze zakladam slipki i pod kalesony i na codzien :P no chyba ze jest lato to raczej nie nosze bielizny :lol:

penis.com.pl
tabletki penilarge
harold mckee 

nigdy nie zakladam kalesonow... albo majteczki w kropeczki :P albo obcisle boksereczki :) :mrgreen:

tomek333 

Wysłany: Pon 12 Lut, 2007   

ja tez nie lubie kalesonow mimo ze w nich cieplo to taki troche obciach :twisted:

adadverts 

Też nie noszę kalesonów, bo wydają mi się jakieś takie niedzisiejsze trochę. W samych dżinsach bym jednak chyba zamarzł, więc zakładam pod nie dresowe spodnie z polaru. Jeszcze cieplejsze i nie obciachowe, jakby się gdzieś rozebrać było trzeba :wink:

harold mckee 

to dobre rozwiazanie :P te dresy ...

mi sie po drugie kalesony kojarza z rajstopami ! :P hehehe moze dlatego :D

adadverts 

Z wczesnego dzieciństwa pamiętam dwa rodzaje kalesonów: pierwsze to właśnie takie obcisłe rajstopy (tylko że bez stóp) - ich noszenie to istna trauma; drugie to taki model starodziadkowy, zwykle białe, bawełniane i trochę luźniejsze za to ze staromodnym rozporkiem :)

kocurek 

ja kalesonów nie nosze, chyba, że jadę na nart to pod kombinezon zakładam [cały dzień na mrozie to może być zimno], a na co dzień to mi osobiście przeszkadzają, grzeją co prawda ale jak wejdę do jakiegoś pomieszczenia to potem jest mi tak gorąco, że wytrzymać nie mogę. No a w Polsce nie ma tak strasznych mrozów, żebym nie wytrzymał w samych spodniach.
jak już zakładam to slipki lub bokserki pod spód. najbardziej lubię obcisłe bokserki lub slipki, luźne bokserki to zwykle jako piżama :)

muchomorek 

Ja jak już to nosiłem kalesonki na slipach ale juz tylko wtedy gdy był zajebisty mróz że aż jaja sie chowały :) Dobrze że teraz zima jeszcze nie taka najgorsza jest :)

Gość

Pytanie własnie dotyczyło w czasie dużych mrozów i jak przebywacie dużo na powietrzu a nie jak wychodzicie z domu do samochodu i z samochodu do szkoły czy do pracy.Obciachowośc kalesonów wynika z samych ich nazwy (gacie brzmiały by jeszcze bardziej obciachowo) to prawda ale czym w takim razie są dresy włożone pod spodnie. :roll:

adadverts 

No właśnie ta subtelna róznica polega na tym, że w samych dresach można chodzić, a w samych kalesonach nie za bardzo... To trochę tak jak z bielizną - kiedyś się ludziom wydawało, że skoro bielizny nie widać, to nie musi być ona ładna. Teraz jednak zwykle nosi się seksowną bieliznę, której nie trzeba się będzie wstydzić w awaryjnej sytuacji.

harold mckee 

bo kiedys nie bylo czegos jak awaryjna sytuacja ;p hehehe swiat stal sie bardziej liberalny ;) zauwaz to :) przez to ludzie tez :P

penis.com.pl
orgasm contol
Gość

Wysłany: Sob 31 Mar, 2007   

macie racje, ja nie nosze kaleson a jak kiedys nosilem to oczywiscie mialem slipy pod nimi :P

Odpowiedz do tematu