Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem...:/
Autor Wiadomość
boleklolek

Wysłany: Pon 05 Lut, 2007   Problem...:/

Witam,
Mam pytanie odnośnie wędzidełka bo wydaje mi się że jest za krótkie jak jest penis w stanie wzwodu... Napletek ściągam normalnie. Jak penis nie stoi to napletek odciągam na maxa, ale kiedy mam wzwód moge odciągnać tylko za żołądź. Za żołędziem powstaje fałda skóry (napletka) i nie moge dalej odciągnąć bo boli i wędzidełko mocno trzyma. Martwie się gdyż moge mieć za krótkie wędzidełko :( Jak odciągam napletek to jeszcze żołądż się pochyla w dół. Moge dac fotki.

Prosze o szybką odpowiedź.

Ronlado

Wysłany: Wto 06 Lut, 2007   

Krotkie wedzidelko. Na 100%. Ale daj fotki dla pewnosci.

boleklolek

Troche się boje jeśli bede musial mieć zabieg :( A może ono się wydłuży ??

Mam 16lat jakby co.

penis.com.pl
orgasm contol
Ronlado

No niestety. Krotkie. Nie wydluzy sie heh...idz do urologa i umawiaj sie na zabieg..dobrze Ci radze.

boleklolek

Troche sie boje pujsc :( Co on będzie robił tak wogóle ?? I ile taki zabieg moze kosztowac ?

Ronlado

Urolog najpierw zobaczy co jest grane. A potem sie umawiasz juz na zabieg. To jest ciecie wedzidelka i przyszywanie nizej z tego co wiem. Trwa z 10-15 minut. Hmm no srednio kolo 100 zl stoi zabieg.

boleklolek

Bedzie boleć ?? :D A wiesz moze ile sie rany po tym goją ?

Ronlado

Wysłany: Sro 07 Lut, 2007   

Tylko znieczulenie boli. I jak przestaje dzialac znieczulenie..ale to nie zawsze. Jak ma sie operowana stulejke z wedzidelkiem to rany goja sie od 3 tyg do nawet 5 miesiecy. A samo wedzidelko nie wiem..tez kolo 3 tygodni chyba. Urolog Ci powie.

boleklolek

Wysłany: Sro 07 Lut, 2007   

Pomóz mi jeszcze i powiedz jak to powiedzieć rodzicom, bo ja kompletnie nie wiem jak zacząc :/

Ronlado

Wysłany: Czw 08 Lut, 2007   

Taka mala rada odemnie - Najpierw powiedz to temu rodzicowi z ktorym jestes bardziej zwaizany o ile mozna to taK nazwac. Z ktorym lepiej sie dogadujesz i itd. A potem sie reszta potoczy. Rodzice raczej sa wyrozumiali i pewnie zrozumieja. Powiedz, ze przeczytales o tym na necie, albo mieliscie lekcje poswiecona stulejce itd. I zuwazyles ze masz takie cos no i musisz isc do urologa z tym. Nic nie mow o operacji na poczatku :) Najpierw o urologu - a o zabiegu urolog sam poinforumje Twoich rodzciow :wink:

Głowa do góry!

boleklolek

Wysłany: Czw 08 Lut, 2007   

Dobra, odbyłem rozmowe z mamą :P Twierdzi że jest wsio ok... Ale ide do lekarza żeby nie bylo :)

Odpowiedz do tematu