Problem...:/ |
Autor | Wiadomość |
boleklolek Dołączył: 05 Lut 2007 Posty: 8 | Wysłany: Pon 05 Lut, 2007 Problem...:/ |
|
| Witam,
Mam pytanie odnośnie wędzidełka bo wydaje mi się że jest za krótkie jak jest penis w stanie wzwodu... Napletek ściągam normalnie. Jak penis nie stoi to napletek odciągam na maxa, ale kiedy mam wzwód moge odciągnać tylko za żołądź. Za żołędziem powstaje fałda skóry (napletka) i nie moge dalej odciągnąć bo boli i wędzidełko mocno trzyma. Martwie się gdyż moge mieć za krótkie wędzidełko Jak odciągam napletek to jeszcze żołądż się pochyla w dół. Moge dac fotki.
Prosze o szybką odpowiedź. | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 |
|
| Krotkie wedzidelko. Na 100%. Ale daj fotki dla pewnosci. | |
| |
 |
boleklolek Dołączył: 05 Lut 2007 Posty: 8 | Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 |
|
|
Troche się boje jeśli bede musial mieć zabieg A może ono się wydłuży ??
Mam 16lat jakby co. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| No niestety. Krotkie. Nie wydluzy sie heh...idz do urologa i umawiaj sie na zabieg..dobrze Ci radze. | |
| |
 |
|
| Troche sie boje pujsc Co on będzie robił tak wogóle ?? I ile taki zabieg moze kosztowac ? | |
| |
 |
|
| Urolog najpierw zobaczy co jest grane. A potem sie umawiasz juz na zabieg. To jest ciecie wedzidelka i przyszywanie nizej z tego co wiem. Trwa z 10-15 minut. Hmm no srednio kolo 100 zl stoi zabieg. | |
| |
 |
|
| Bedzie boleć ?? A wiesz moze ile sie rany po tym goją ? | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 |
|
| Tylko znieczulenie boli. I jak przestaje dzialac znieczulenie..ale to nie zawsze. Jak ma sie operowana stulejke z wedzidelkiem to rany goja sie od 3 tyg do nawet 5 miesiecy. A samo wedzidelko nie wiem..tez kolo 3 tygodni chyba. Urolog Ci powie. | |
| |
 |
boleklolek Dołączył: 05 Lut 2007 Posty: 8 | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 |
|
| Pomóz mi jeszcze i powiedz jak to powiedzieć rodzicom, bo ja kompletnie nie wiem jak zacząc :/ | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 |
|
| Taka mala rada odemnie - Najpierw powiedz to temu rodzicowi z ktorym jestes bardziej zwaizany o ile mozna to taK nazwac. Z ktorym lepiej sie dogadujesz i itd. A potem sie reszta potoczy. Rodzice raczej sa wyrozumiali i pewnie zrozumieja. Powiedz, ze przeczytales o tym na necie, albo mieliscie lekcje poswiecona stulejce itd. I zuwazyles ze masz takie cos no i musisz isc do urologa z tym. Nic nie mow o operacji na poczatku Najpierw o urologu - a o zabiegu urolog sam poinforumje Twoich rodzciow
Głowa do góry! | |
| |
 |
boleklolek Dołączył: 05 Lut 2007 Posty: 8 | Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 |
|
| Dobra, odbyłem rozmowe z mamą Twierdzi że jest wsio ok... Ale ide do lekarza żeby nie bylo | |
| |
 |
|