stulejka a wielkosc penisa, problem z nadmiarem skory |
Autor | Wiadomość |
luk85asz Dołączył: 30 Paź 2006 Posty: 1 | Wysłany: Wto 31 Paź, 2006 stulejka a wielkosc penisa, problem z nadmiarem skory |
|
| wlasciwie temat juz wam pokazuje jakie mam pytanie, dodam tylko ze nie mam tak wielkiego problemu z naciagnieciem skurki, aczkolwiek mam lekko polaczona skorke z dolnym zoledziem....i co mi najbardzij tu przeszkadza i co menijwiecej wiaze sie z tematem to to ze podczas stosunku gdy "palka" stoi juz na maksa skura dalej jest luzna ale moge ja naciagnac , i gdy wejde juz w moja partnerke to penis zamiast chodzic elegancko w pelnym wymiarze to praktycznie nei wiele sie porusza a tylko skorka sie naciąga i chodzi to w jedna to w druga......co mi radzicie?? | |
| |
 |
tomek9 Dołączył: 21 Gru 2006 Posty: 2 | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 Re: stulejka a wielkosc penisa, problem z nadmiarem skory |
|
| U żyj np.wazeliny,albo zaczynaj od gry wstepnej
Noeładnie tak sie na "suchara"ładować | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| wiecej raczej nic dodac sie nie da mozesz uzywac tez jakichs plynow nawilzajacych | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|