| stulejka a wielkosc penisa, problem z nadmiarem skory | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | luk85asz 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 31 Paź, 2006   stulejka a wielkosc penisa, problem z nadmiarem skory |   
 |                                              | 
 |                                              | wlasciwie temat juz wam pokazuje jakie mam pytanie, dodam tylko ze nie mam tak wielkiego problemu z naciagnieciem skurki, aczkolwiek mam lekko polaczona skorke z dolnym zoledziem....i co mi najbardzij tu przeszkadza i co menijwiecej wiaze sie z tematem to to ze podczas stosunku gdy "palka" stoi juz na maksa skura dalej jest luzna ale moge ja naciagnac , i gdy wejde juz w moja partnerke to penis zamiast chodzic elegancko w pelnym wymiarze to praktycznie nei wiele sie porusza a tylko skorka sie naciąga i chodzi to w jedna to w druga......co mi radzicie?? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | tomek9 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 22 Gru, 2006   Re: stulejka a wielkosc penisa, problem z nadmiarem skory |   
 |                                              | U żyj np.wazeliny,albo zaczynaj od gry wstepnej Noeładnie tak sie na "suchara"ładować
   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | harold mckee   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |   
 |                                              | wiecej raczej nic dodac sie nie da  mozesz uzywac tez jakichs plynow nawilzajacych     |                                              | _________________ zawsze do usług ...
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |