| plemnik... |
| Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | | magmat napisał/a: | | Miałem podobną sytuacje a teraz jestem ojcem:D |
A jednak na jakieś 99% zostane ojcem. Zawsze od ok poł roku miała okres co 25 dni powinna dostać we wtorek. Mówi mi że jest senna i rano wymiotuje. Tylko czekać na wyrok |
no wlasnie .. podstawa to test .. :> nie panikuj od razu... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 odp |
|
| Jeszcze nie robiła testu bo nie wiem czy gdyby coś było to już by to wykryło. Boi się tego testu. Zaczyna mieć wszystkie objawy początkowej ciąży. A co jeśli faktycznie jest to niedopuszczalne . Jeśli faktycznie będzie w ciąży to już chyba nie zobaczycie żadnego mojego postu | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| | podstawa to test, woli nie robic i siedziec cala roztrzesiona ;> zamiast miec pewnmosc ? a Ty razem z nia.. nie no musisz napisac co i jak .. nie zostawiaj nas tak ;> | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | Jeszcze nie robiła testu bo nie wiem czy gdyby coś było to już by to wykryło. Boi się tego testu. Zaczyna mieć wszystkie objawy początkowej ciąży. A co jeśli faktycznie jest to niedopuszczalne . Jeśli faktycznie będzie w ciąży to już chyba nie zobaczycie żadnego mojego postu |
pytalam kuzynki ktora calkiem niedawno byla w ciazu i ona mi powiedziala ze wymiotowala dopiero po miesiacu i dopiero po miesiacu miala takie typowe objawy ,..takze moze na twoja dziewczyne dziala tak stres..no ale neiwiem moze kazda kobieta to inaczej ma z tymi wymiotami etc. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 odp |
|
| Powiem jej o tym teście ale wątpie żeby chciała. Gdy przychodziła do mnie smutna pytała czy może być w ciąży mówiłem że nie że jest ok że to wynik stresu. Gdy nagle wyjade z testem zacznie mi mówić że też myślę że jest w ciąży. Oczywiście powiem gdy tylko przyjdzie ale będzie ciężko.
http://www.puellanova.pl/index.php?showart=15
"Pierwsze objawy ciąży u niektórych kobiet występują już w drugim tygodniu od zapłodnienia!"
| |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| | nie koniecznie... powiesz tylko ze chcesz miec pewnosc, zeby skonczyly sie te stresy itp .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | Powiem jej o tym teście ale wątpie żeby chciała. Gdy przychodziła do mnie smutna pytała czy może być w ciąży mówiłem że nie że jest ok że to wynik stresu. Gdy nagle wyjade z testem zacznie mi mówić że też myślę że jest w ciąży. Oczywiście powiem gdy tylko przyjdzie ale będzie ciężko.
http://www.puellanova.pl/index.php?showart=15
"Pierwsze objawy ciąży u niektórych kobiet występują już w drugim tygodniu od zapłodnienia!"
|
ojej.... no kazdy kobieta ma inaczej..cholera . no ale szczerze mam nadzieje ze nie bedzie w ciazy... a ile ty masz lat a ile ona? jesli mozna... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 odp |
|
| Nie pytaj nawet ;/ ja mam 19 ona 17 ale lada moment będzie miała 18. Ładny prezent jej dam niechcianą ciąże | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| | To wez sie w garsc i daj jej wsparcie. To najwazniejsza rzecz dla mlodej dziewczyny, skad te zwiazki ze starszymi . Z takich potrzeb. | |
| |
 |
Strikerx 
|
| 1.12.06 godz 21.50 przychodzi sms od ukochanej dostałam okres <jupi>
jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| | Gratuluje . Pamietaj jednak ze kobieta moze dostawac okresu az do trzeciego miesiaca . Badzmy jednak dobrej mysli. Pozdrawiam | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 odp |
|
| | roboMOD napisał/a: | | Gratuluje . Pamietaj jednak ze kobieta moze dostawac okresu az do trzeciego miesiaca . Badzmy jednak dobrej mysli. Pozdrawiam |
Dlaczego mi to zrobiłeś? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| | Zebyscie w tym czasie zrobili test . | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 odp |
|
| (( | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| | Nie martw sie takie dosiadczenie wymusi na Tobie odpowiedzialne podejscie do seksu. Naprawde to pozniej procentuje i pomaga. Jestesmy z Toba. | |
| |
 |
| |