Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     plemnik...
Autor Wiadomość
harold mckee 

Wysłany: Czw 30 Lis, 2006   Re: odp

Strikerx napisał/a:
magmat napisał/a:
Miałem podobną sytuacje a teraz jestem ojcem:D

A jednak :( :( :( na jakieś 99% zostane ojcem. Zawsze od ok poł roku miała okres co 25 dni powinna dostać we wtorek. Mówi mi że jest senna i rano wymiotuje. Tylko czekać na wyrok :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

no wlasnie .. podstawa to test .. :> nie panikuj od razu...

Strikerx 

Wysłany: Czw 30 Lis, 2006   odp

Jeszcze nie robiła testu bo nie wiem czy gdyby coś było to już by to wykryło. Boi się tego testu. Zaczyna mieć wszystkie objawy początkowej ciąży. A co jeśli faktycznie jest to niedopuszczalne :( . Jeśli faktycznie będzie w ciąży to już chyba nie zobaczycie żadnego mojego postu :cry:

harold mckee 

Wysłany: Czw 30 Lis, 2006   

podstawa to test, woli nie robic i siedziec cala roztrzesiona ;> zamiast miec pewnmosc ? a Ty razem z nia.. nie no musisz napisac co i jak .. nie zostawiaj nas tak ;>

penis.com.pl
bathmate
Gość

Wysłany: Czw 30 Lis, 2006   Re: odp

Strikerx napisał/a:
Jeszcze nie robiła testu bo nie wiem czy gdyby coś było to już by to wykryło. Boi się tego testu. Zaczyna mieć wszystkie objawy początkowej ciąży. A co jeśli faktycznie jest to niedopuszczalne :( . Jeśli faktycznie będzie w ciąży to już chyba nie zobaczycie żadnego mojego postu :cry:

pytalam kuzynki ktora calkiem niedawno byla w ciazu i ona mi powiedziala ze wymiotowala dopiero po miesiacu i dopiero po miesiacu miala takie typowe objawy ,..takze moze na twoja dziewczyne dziala tak stres..no ale neiwiem moze kazda kobieta to inaczej ma z tymi wymiotami etc.

Strikerx 

Wysłany: Pią 01 Gru, 2006   odp

Powiem jej o tym teście ale wątpie żeby chciała. Gdy przychodziła do mnie smutna pytała czy może być w ciąży mówiłem że nie że jest ok że to wynik stresu. Gdy nagle wyjade z testem zacznie mi mówić że też myślę że jest w ciąży. Oczywiście powiem gdy tylko przyjdzie ale będzie ciężko.

http://www.puellanova.pl/index.php?showart=15

"Pierwsze objawy ciąży u niektórych kobiet występują już w drugim tygodniu od zapłodnienia!"

:(

harold mckee 

Wysłany: Pią 01 Gru, 2006   

nie koniecznie... powiesz tylko ze chcesz miec pewnosc, zeby skonczyly sie te stresy itp ..

Gość

Wysłany: Pią 01 Gru, 2006   Re: odp

Strikerx napisał/a:
Powiem jej o tym teście ale wątpie żeby chciała. Gdy przychodziła do mnie smutna pytała czy może być w ciąży mówiłem że nie że jest ok że to wynik stresu. Gdy nagle wyjade z testem zacznie mi mówić że też myślę że jest w ciąży. Oczywiście powiem gdy tylko przyjdzie ale będzie ciężko.

http://www.puellanova.pl/index.php?showart=15

"Pierwsze objawy ciąży u niektórych kobiet występują już w drugim tygodniu od zapłodnienia!"

:(

ojej.... no kazdy kobieta ma inaczej..cholera . no ale szczerze mam nadzieje ze nie bedzie w ciazy... a ile ty masz lat a ile ona? jesli mozna...

Strikerx 

Nie pytaj nawet ;/ ja mam 19 ona 17 ale lada moment będzie miała 18. Ładny prezent jej dam niechcianą ciąże :( :cry:

Gość

To wez sie w garsc i daj jej wsparcie. To najwazniejsza rzecz dla mlodej dziewczyny, skad te zwiazki ze starszymi . Z takich potrzeb.

Strikerx 

1.12.06 godz 21.50 przychodzi sms od ukochanej dostałam okres <jupi>

jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) 8) 8) 8) :P :P :P :wink: :wink: :wink:

Gość

Gratuluje . Pamietaj jednak ze kobieta moze dostawac okresu az do trzeciego miesiaca . Badzmy jednak dobrej mysli. Pozdrawiam

Strikerx 

Wysłany: Sob 02 Gru, 2006   odp

roboMOD napisał/a:
Gratuluje . Pamietaj jednak ze kobieta moze dostawac okresu az do trzeciego miesiaca . Badzmy jednak dobrej mysli. Pozdrawiam

Dlaczego mi to zrobiłeś? :( :( :( :(

Gość

Wysłany: Sob 02 Gru, 2006   

Zebyscie w tym czasie zrobili test .

penis.com.pl
penilarge krem
Strikerx 

Wysłany: Sob 02 Gru, 2006   odp

:( ((

Gość

Wysłany: Sob 02 Gru, 2006   

Nie martw sie takie dosiadczenie wymusi na Tobie odpowiedzialne podejscie do seksu. Naprawde to pozniej procentuje i pomaga. Jestesmy z Toba.

Odpowiedz do tematu