Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy wam też tak stoi?
Autor Wiadomość
fenis 

Wysłany: Pią 06 Cze, 2025   

No ale dużo też zależy od wielkości i wagi. Duża fujara raczej stać na baczność nie będzie

Nestea 

Wysłany: Sob 16 Sie, 2025   

To co napisał czarn przypomniało mi, że kiedyś mając ...naście lat rzeczywiście gdy stawał mi penis, stawał pionowo tj. równolegle do brzucha. Dziwiłem się wtedy, czy to normalne, bo jakoś utrwalił sie u mnie obraz stojącego poziomo tj. równolegle do podłogi i takiego (wtedy) chciałem mieć... Po latach o tym zapomniałem, a teraz gdy mój sprzęt przybrał od tego czasu w obwodzie i stał się ciężkawy, widzę że stoi już tylko poziomo. Ot taka ciekawostka...
To z resztą pokrywa się z komentarzem raincharta89 i fenisa...
Generalizując i pomijając wyjątki, które zawsze gdzieś się jakoś pojawiają :P , można typy męskiej erekcji przedstawić na przykładzie konkretnych ras. I tak właśnie seksuolog Andrzej Gryżewski, w jednej swojej książce pisze że wzwody k***sów afrykańskich są mniej twarde od europejskich, a wzwody k***sików azjatyckich są twardsze i kierują się ku górze, w stronę pępka.
Podsumowując, nie można mieć wszystkiego i jakiej rasy byśmy nie byli, cieszmy się tym co mamy, bo każda ma swoje plusy i minusy.
Nam mężczyźnom, w większości wzrokowcom z łatwością przychodzi stwierdzenie ,,A bo on ma większego!", ale czy na pewno sprawniejszego? 😘

dkbb 

Wysłany: Pon 18 Sie, 2025   

Ale czy to ze nie stoi do góry to znaczy że jest mniej sprawny?

penis.com.pl
bathmate
Nestea 

Wysłany: Pon 18 Sie, 2025   

Nee, a tak to zabrzmiało? Mam na myśli np. intensywność erekcji afrykańskich ,,konarów,, o których wielu marzy

czarn 

Wysłany: Wto 19 Sie, 2025   

koledze pewnie o to chodziło ;) Ogólnie trudno jest mieć wielkiego fiuta który stoi do góry. Nawet w filmach xxx widać, ze jak pała jest duża to nie sterczy w górę tylko do przodu albo wręcz w dół.

Cos za coś

Siwy1945 

Wysłany: Sro 20 Sie, 2025   

czarn napisał/a:
Zajebisty. Tak z ciekawości w jakim wieku jesteś? Bo mi obecnie tak nie stoi już po 30 a jak byłem po 20 to pamiętam że stał do góry jak tutaj

Mam trochę więcej niż 20 a nawet 30 dokładnie jestem rocznik 84 a jeśli chodzi o wzwod i tak silną erekcjie mam ja od kiedy pamiętam i nic sie nie zmienia jest caly czas 🔥🔥

betor 

Wysłany: Czw 21 Sie, 2025   

Siwy1945 napisał/a:
czarn napisał/a:
Zajebisty. Tak z ciekawości w jakim wieku jesteś? Bo mi obecnie tak nie stoi już po 30 a jak byłem po 20 to pamiętam że stał do góry jak tutaj

Mam trochę więcej niż 20 a nawet 30 dokładnie jestem rocznik 84 a jeśli chodzi o wzwod i tak silną erekcjie mam ja od kiedy pamiętam i nic sie nie zmienia jest caly czas 🔥🔥

nie opada Ci z czasem? Jak długiego masz fiuta?

Siwy1945 

Wysłany: Pon 25 Sie, 2025   

czarn napisał/a:

84 rocznik więc 41 a on dalej za każdym razem stoi jak by miał 18 lat

rainchart89 

Wysłany: Pon 25 Sie, 2025   

czarn napisał/a:
koledze pewnie o to chodziło ;) Ogólnie trudno jest mieć wielkiego fiuta który stoi do góry. Nawet w filmach xxx widać, ze jak pała jest duża to nie sterczy w górę tylko do przodu albo wręcz w dół.

Cos za coś

Dokładnie, kiedyś usłyszałem opinie kobiety, że jak nie podnosi się do góry, to się kojarzy w wielką masywną pałą, której nie da się dźwignąć. Z tego co oglądałem xxx w życiu, to pewnie z 90% nawet do pionu się podnosi tych wielkich penisów. Nie mówimy tu o sporych, tylko o naprawdę dużych rozmiarach. (Oczywiście nie mówię tu o sobie, bo to nie była opinia o mnie, niestety hahah)

W mojej opinii to jak stoi, ma bardzo marginalne lub zerowe znaczenie. Dla kobiet już na pewno. Kobiety raczej nie podniecają się widokiem prężącego się faceta prezentującego stojącego członka. Myślę, że większość kobiety by to bardziej rozbawiło niż podnieciło. Podczas penetracji, seksu zabawy nie ma znaczenia, w którą stronę stoi (oczywiście nie mówimy tu o krzywiznach).

Dekarion 

Wysłany: Wto 26 Sie, 2025   

Ba, nie ma też znaczenia czy stoi do boku czy nie. Ważne jest jak się nim operuje

Odpowiedz do tematu