Czy wam też tak stoi? |
Autor | Wiadomość |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 476 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 06 Cze, 2025 |
|
| No ale dużo też zależy od wielkości i wagi. Duża fujara raczej stać na baczność nie będzie | |
| |
 |
Nestea Dołączył: 28 Lip 2025 Posty: 8 Skąd: Mazowsze | Wysłany: Sob 16 Sie, 2025 |
|
| To co napisał czarn przypomniało mi, że kiedyś mając ...naście lat rzeczywiście gdy stawał mi penis, stawał pionowo tj. równolegle do brzucha. Dziwiłem się wtedy, czy to normalne, bo jakoś utrwalił sie u mnie obraz stojącego poziomo tj. równolegle do podłogi i takiego (wtedy) chciałem mieć... Po latach o tym zapomniałem, a teraz gdy mój sprzęt przybrał od tego czasu w obwodzie i stał się ciężkawy, widzę że stoi już tylko poziomo. Ot taka ciekawostka...
To z resztą pokrywa się z komentarzem raincharta89 i fenisa...
Generalizując i pomijając wyjątki, które zawsze gdzieś się jakoś pojawiają , można typy męskiej erekcji przedstawić na przykładzie konkretnych ras. I tak właśnie seksuolog Andrzej Gryżewski, w jednej swojej książce pisze że wzwody k***sów afrykańskich są mniej twarde od europejskich, a wzwody k***sików azjatyckich są twardsze i kierują się ku górze, w stronę pępka.
Podsumowując, nie można mieć wszystkiego i jakiej rasy byśmy nie byli, cieszmy się tym co mamy, bo każda ma swoje plusy i minusy.
Nam mężczyźnom, w większości wzrokowcom z łatwością przychodzi stwierdzenie ,,A bo on ma większego!", ale czy na pewno sprawniejszego? 😘 | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 574 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 18 Sie, 2025 |
|
| Ale czy to ze nie stoi do góry to znaczy że jest mniej sprawny? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Nestea Dołączył: 28 Lip 2025 Posty: 8 Skąd: Mazowsze | Wysłany: Pon 18 Sie, 2025 |
|
| Nee, a tak to zabrzmiało? Mam na myśli np. intensywność erekcji afrykańskich ,,konarów,, o których wielu marzy | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 136 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 19 Sie, 2025 |
|
| koledze pewnie o to chodziło Ogólnie trudno jest mieć wielkiego fiuta który stoi do góry. Nawet w filmach xxx widać, ze jak pała jest duża to nie sterczy w górę tylko do przodu albo wręcz w dół.
Cos za coś | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 180 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 20 Sie, 2025 |
|
| czarn napisał/a: | Zajebisty. Tak z ciekawości w jakim wieku jesteś? Bo mi obecnie tak nie stoi już po 30 a jak byłem po 20 to pamiętam że stał do góry jak tutaj |
Mam trochę więcej niż 20 a nawet 30 dokładnie jestem rocznik 84 a jeśli chodzi o wzwod i tak silną erekcjie mam ja od kiedy pamiętam i nic sie nie zmienia jest caly czas 🔥🔥 | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 382 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 21 Sie, 2025 |
|
| Siwy1945 napisał/a: | czarn napisał/a: | Zajebisty. Tak z ciekawości w jakim wieku jesteś? Bo mi obecnie tak nie stoi już po 30 a jak byłem po 20 to pamiętam że stał do góry jak tutaj |
Mam trochę więcej niż 20 a nawet 30 dokładnie jestem rocznik 84 a jeśli chodzi o wzwod i tak silną erekcjie mam ja od kiedy pamiętam i nic sie nie zmienia jest caly czas 🔥🔥 |
nie opada Ci z czasem? Jak długiego masz fiuta? | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 180 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 25 Sie, 2025 |
|
| czarn napisał/a: | Zajebisty. Tak z ciekawości w jakim wieku jesteś? Bo mi obecnie tak nie stoi już po 30 a jak byłem po 20 to pamiętam że stał do góry jak tutaj |
84 rocznik więc 41 a on dalej za każdym razem stoi jak by miał 18 lat | |
| |
 |
rainchart89 Wiek: 36 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 26 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 25 Sie, 2025 |
|
| czarn napisał/a: | koledze pewnie o to chodziło Ogólnie trudno jest mieć wielkiego fiuta który stoi do góry. Nawet w filmach xxx widać, ze jak pała jest duża to nie sterczy w górę tylko do przodu albo wręcz w dół.
Cos za coś |
Dokładnie, kiedyś usłyszałem opinie kobiety, że jak nie podnosi się do góry, to się kojarzy w wielką masywną pałą, której nie da się dźwignąć. Z tego co oglądałem xxx w życiu, to pewnie z 90% nawet do pionu się podnosi tych wielkich penisów. Nie mówimy tu o sporych, tylko o naprawdę dużych rozmiarach. (Oczywiście nie mówię tu o sobie, bo to nie była opinia o mnie, niestety hahah)
W mojej opinii to jak stoi, ma bardzo marginalne lub zerowe znaczenie. Dla kobiet już na pewno. Kobiety raczej nie podniecają się widokiem prężącego się faceta prezentującego stojącego członka. Myślę, że większość kobiety by to bardziej rozbawiło niż podnieciło. Podczas penetracji, seksu zabawy nie ma znaczenia, w którą stronę stoi (oczywiście nie mówimy tu o krzywiznach). | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 336 Skąd: Zabrze | Wysłany: Wto 26 Sie, 2025 |
|
| Ba, nie ma też znaczenia czy stoi do boku czy nie. Ważne jest jak się nim operuje | |
| |
 |
|