Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Masturbacja w samochodzie?
Autor Wiadomość
juansto 

Wysłany: Pią 09 Maj, 2025   Masturbacja w samochodzie?

Witam mam pytanie czy zdazyło wam sie walic konia w samochodzie i to bedac kierowca naprzyklad stojąc w korku?

Łili 

Wysłany: Sob 10 Maj, 2025   

Tak, zdarzyło się. Oczywiście nie jadąc autem tylko na uboczu drogi na parkingu. Fajne doświadczenie, polecam spróbować ;)

seba2000 

Wysłany: Sob 10 Maj, 2025   

juansto, jechałem po 22 z basenu. Od rana mi stał kutas. Więc wyjąłem go i zacząłem walić podczas jazdy. Ale szczerze to nie dla mnie bo musiałem zmieniać biegi skupiać się na drodze oraz jak już było mi dobrze to traciłem kontrolę haha no i nie wygodnie mi było. Zatrzymałem się na dworcu jakimś starym. Wytrysk jak w niebie. Więc może walić tak by dojść to nie, ale by się podniecić i pobawić myślę że ok

penis.com.pl
penilarge krem
toton 

Wysłany: Wto 13 Maj, 2025   

Mnie się zdarzyło jak pasażer
Takie w sumie śmieszne doświadczenie, ale zawsze coś nowego. Dobrze, że miałem chusteczki xD

czarn 

Wysłany: Sro 14 Maj, 2025   

nie klepałem sie jeszcze ''w swoim'' busie, ale nie mówie nie, jak mnie bieda przycisnie to napewno na pace poruszam se wojtkiem

Polaris321 

Wysłany: Nie 18 Maj, 2025   

Parę razy się zdarzyło, ale trzeba uważać żeby ktoś nas nie przyłapał :) Ale doświadczenie fajne

Zuo111 

Wysłany: Wto 20 Maj, 2025   

Stojąc w korku nigdy, ale na poboczu czy jakieś bocznej leśnej/polnej dróżce nie raz się zdarzyło, że się masturbowałem. Świetne uczucie i ten dreszczyk, że ktoś może przyłapać

Dekarion 

Wysłany: Sro 21 Maj, 2025   

Ja sam sobie tylko raz jak jechałem ciężarówka po autostradzie , tak nudno było że sobie zajęcie dosyć fajne znalazłem. Doszedłem przy 90km/h. Jeszcze wtedy jeździłem sam bez zmiennika wiec mogłem.
Żonę dosyć często doprowadzam, ale jak jedziemy sami. Raz żona mi zaproponowała lodzika w czasie jazdy ale niefortunnie za żartowałem że to nic nadzwyczajnego bo mój zmiennik zrobił mi loda ... i żone przeszła ochota. Żałuje tego żartu.

Odpowiedz do tematu