Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Długi napletek, czy można jeszcze rozciągnąć?
Autor Wiadomość
Kamilox9 

Wysłany: Pią 28 Lut, 2025   Długi napletek, czy można jeszcze rozciągnąć?

Wiadomo, że napletek (jeśli ze zdrowiem wszystko ok) to dla wielu kwestia gustu, jednym się podoba innym nie.
Mi osobiście podoba się długi napletek i daje możliwości dodatkowej zabawy.
Ja mam raczej długi napletek C-10, ale chciałbym mieć jeszcze dłuższy. Na luzie napletek zwisa mi na około 2-3cm poniżej penisa. W wzwodu niestety tak nie jest, a chciałbym aby w erekcji również miał długi napletek.

Tak sobie myślę, że po schudnięciu wielu ludziom zostaje luźna skóra, to pomyślałem, że napletek też się da rozciągnąć aby był więszy i imponujący.

Czy ktoś coś takiego próbował?

DzikiK0n 

Wysłany: Nie 02 Mar, 2025   

Kiedyś widziałem w internecie baloniki do pompowania pod napletkiem jako forma terapii stulejki, ale nigdy nie próbowałem, więc trudno mi powiedzieć czy i jak działają.

fenis 

Wysłany: Pon 03 Mar, 2025   

No cóż, skórę zawsze można rozciągnąć - wystarczy zobaczyć sobie jak ludzie modyfikują swoje ciałą. Jednak nie przychodzi mi do głowy jak to zrobić z napletkiem

penis.com.pl
bathmate
Ajay 

Wysłany: Sro 12 Mar, 2025   

Jak może się taki długi napletek podobać? Ani to estetyczne ani higieniczne. Zaleca się obrzezanie w takiej sytuacji.

Siwy1945 

Wysłany: Nie 23 Mar, 2025   

Ajay napisał/a:
Jak może się taki długi napletek podobać? Ani to estetyczne ani higieniczne. Zaleca się obrzezanie w takiej sytuacji.

Każdy ma swoje zdanie i opinię w tej kwestii ale ja osobiście zgadzam się z tobą taki napletek nie może się podobać wygląda to źle oprócz tego dochodzi higiena taki napletek potęguje rozwój bakterii i jest to nie zdrowe nie mówiąc ogólnie o higienie. Zgadzam się że w takim przypadku najlepsze co można zrobić to obrzezanie. Ja osobiście nie mam z tym problemu ponieważ mam naturalnie krótki napletek jest na tyle mały że nie zasłania żołędzia w spoczynku nie mówiąc już o tym że w momencie kiedy jest w pełnej erekcji napletek znika całkowicie

[ Dodano: Nie 23 Mar, 2025 ]
Tak jest w pełnej erekcji

https://www.imagebam.com/view/MEX6O58

https://www.imagebam.com/view/MEX6O57

https://www.imagebam.com/view/MEX6O30

[ Dodano: Nie 23 Mar, 2025 ]
W pełnym spoczynku

W pół wzwodzie

Mam naturalnie krótki napletek jak pisałem i nie wyobrażam sobie sytuacji żeby wszystko było zasłonięte w takim przypadku jedyna słuszna decyzja to obrzezanie.

juansto 

Wysłany: Pon 24 Mar, 2025   

Siwy, u Ciebie faktycznie to bardzo dobrze wygląda.

Mi do głowy przychodzą po prostu ćwiczenia na rozciąganie napletka, które stosuje się przy stulejce ( w wielu przypadkach nie potrzebna jest operacja tylko rozciąganie).

Siwy1945 

Wysłany: Czw 27 Mar, 2025   

Dzięki wiem że to dobrze wygląda jestem w pełni zadowolony z tego jak wyglądam

toton 

Wysłany: Czw 27 Mar, 2025   Re: Długi napletek, czy można jeszcze rozciągnąć?

Kamilox9 napisał/a:
Wiadomo, że napletek (jeśli ze zdrowiem wszystko ok) to dla wielu kwestia gustu, jednym się podoba innym nie.
Mi osobiście podoba się długi napletek i daje możliwości dodatkowej zabawy.
Ja mam raczej długi napletek C-10, ale chciałbym mieć jeszcze dłuższy. Na luzie napletek zwisa mi na około 2-3cm poniżej penisa. W wzwodu niestety tak nie jest, a chciałbym aby w erekcji również miał długi napletek.

Tak sobie myślę, że po schudnięciu wielu ludziom zostaje luźna skóra, to pomyślałem, że napletek też się da rozciągnąć aby był więszy i imponujący.

Czy ktoś coś takiego próbował?

A tak z ciekawosic poza efektem wizualnym jakie są zalety długiego napletka?

Siwy1945 

Wysłany: Sro 02 Kwi, 2025   

toton, Nawiązując do tego co napisałeś do twojego pytania " A tak z ciekawosic poza efektem wizualnym jakie są zalety długiego napletka?"

Powiem tak wiem jakie są zalety i jak wygląda to wizualnie jeśli napletek jest bardzo mały krótki gdzie nie zasłania żołędzia czy to w spoczynku czy pełnej erekcji , w momencie masturbacji i podczas sexu ale też w każdej innej kwestii
Ale też jestem ciekawy jakie są zalety tak długiego napletka co to daję w czym pomaga czy wręcz przeciwnie w czym przeszkadza jak to wygląda w momencie kiedy osiąga pełną erekcję podczas masturbacji i przede wszystkim sexu

Odpowiedz do tematu