Długi napletek, czy można jeszcze rozciągnąć? |
Autor | Wiadomość |
Kamilox9 Wiek: 26 Dołączył: 28 Gru 2024 Posty: 13 Skąd: Małopolska | Wysłany: Pią 28 Lut, 2025 Długi napletek, czy można jeszcze rozciągnąć? |
|
| Wiadomo, że napletek (jeśli ze zdrowiem wszystko ok) to dla wielu kwestia gustu, jednym się podoba innym nie.
Mi osobiście podoba się długi napletek i daje możliwości dodatkowej zabawy.
Ja mam raczej długi napletek C-10, ale chciałbym mieć jeszcze dłuższy. Na luzie napletek zwisa mi na około 2-3cm poniżej penisa. W wzwodu niestety tak nie jest, a chciałbym aby w erekcji również miał długi napletek.
Tak sobie myślę, że po schudnięciu wielu ludziom zostaje luźna skóra, to pomyślałem, że napletek też się da rozciągnąć aby był więszy i imponujący.
Czy ktoś coś takiego próbował? | |
| |
 |
DzikiK0n Wiek: 26 Dołączył: 09 Lis 2024 Posty: 3 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 02 Mar, 2025 |
|
| Kiedyś widziałem w internecie baloniki do pompowania pod napletkiem jako forma terapii stulejki, ale nigdy nie próbowałem, więc trudno mi powiedzieć czy i jak działają. | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 03 Mar, 2025 |
|
| No cóż, skórę zawsze można rozciągnąć - wystarczy zobaczyć sobie jak ludzie modyfikują swoje ciałą. Jednak nie przychodzi mi do głowy jak to zrobić z napletkiem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 309 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Sro 12 Mar, 2025 |
|
| Jak może się taki długi napletek podobać? Ani to estetyczne ani higieniczne. Zaleca się obrzezanie w takiej sytuacji. | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 23 Mar, 2025 |
|
| Ajay napisał/a: | Jak może się taki długi napletek podobać? Ani to estetyczne ani higieniczne. Zaleca się obrzezanie w takiej sytuacji. |
Każdy ma swoje zdanie i opinię w tej kwestii ale ja osobiście zgadzam się z tobą taki napletek nie może się podobać wygląda to źle oprócz tego dochodzi higiena taki napletek potęguje rozwój bakterii i jest to nie zdrowe nie mówiąc ogólnie o higienie. Zgadzam się że w takim przypadku najlepsze co można zrobić to obrzezanie. Ja osobiście nie mam z tym problemu ponieważ mam naturalnie krótki napletek jest na tyle mały że nie zasłania żołędzia w spoczynku nie mówiąc już o tym że w momencie kiedy jest w pełnej erekcji napletek znika całkowicie
[ Dodano: Nie 23 Mar, 2025 ]
Tak jest w pełnej erekcji
https://www.imagebam.com/view/MEX6O58
https://www.imagebam.com/view/MEX6O57
https://www.imagebam.com/view/MEX6O30
[ Dodano: Nie 23 Mar, 2025 ]
W pełnym spoczynku
W pół wzwodzie
Mam naturalnie krótki napletek jak pisałem i nie wyobrażam sobie sytuacji żeby wszystko było zasłonięte w takim przypadku jedyna słuszna decyzja to obrzezanie. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 24 Mar, 2025 |
|
| Siwy, u Ciebie faktycznie to bardzo dobrze wygląda.
Mi do głowy przychodzą po prostu ćwiczenia na rozciąganie napletka, które stosuje się przy stulejce ( w wielu przypadkach nie potrzebna jest operacja tylko rozciąganie). | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 27 Mar, 2025 |
|
| Dzięki wiem że to dobrze wygląda jestem w pełni zadowolony z tego jak wyglądam | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 27 Mar, 2025 Re: Długi napletek, czy można jeszcze rozciągnąć? |
|
| Kamilox9 napisał/a: | Wiadomo, że napletek (jeśli ze zdrowiem wszystko ok) to dla wielu kwestia gustu, jednym się podoba innym nie.
Mi osobiście podoba się długi napletek i daje możliwości dodatkowej zabawy.
Ja mam raczej długi napletek C-10, ale chciałbym mieć jeszcze dłuższy. Na luzie napletek zwisa mi na około 2-3cm poniżej penisa. W wzwodu niestety tak nie jest, a chciałbym aby w erekcji również miał długi napletek.
Tak sobie myślę, że po schudnięciu wielu ludziom zostaje luźna skóra, to pomyślałem, że napletek też się da rozciągnąć aby był więszy i imponujący.
Czy ktoś coś takiego próbował? |
A tak z ciekawosic poza efektem wizualnym jakie są zalety długiego napletka? | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 02 Kwi, 2025 |
|
| toton, Nawiązując do tego co napisałeś do twojego pytania " A tak z ciekawosic poza efektem wizualnym jakie są zalety długiego napletka?"
Powiem tak wiem jakie są zalety i jak wygląda to wizualnie jeśli napletek jest bardzo mały krótki gdzie nie zasłania żołędzia czy to w spoczynku czy pełnej erekcji , w momencie masturbacji i podczas sexu ale też w każdej innej kwestii
Ale też jestem ciekawy jakie są zalety tak długiego napletka co to daję w czym pomaga czy wręcz przeciwnie w czym przeszkadza jak to wygląda w momencie kiedy osiąga pełną erekcję podczas masturbacji i przede wszystkim sexu | |
| |
 |
|