Tabletki na brak erekcji, czy istnieją? |
Autor | Wiadomość |
rainchart89 Wiek: 36 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 27 Lut, 2025 Tabletki na brak erekcji, czy istnieją? |
|
| Witam,
Jak wiadomo są dostępne różne środki, dzięki którym podczas podniecenia następuje wzwód. To oczywiste i pewnie miliony facetów na świecie z tego korzysta.
Ja jednak mam (może trochę dziwne) pytanie czy są środki przeciwne? Na zasadzie, że działają tak, że nawet podczas podniecenia nie ma wzwodu i penis zostaje stale w stanie spoczynku? W zasadzie wiem tylko o ziołach (niepokalanek) lub radykalnej kastracji farmakologicznej (w wielu państwach dowolnie dostępna w Polsce nie). Nie chodzi o tłumienie popędu bo to jak widać się oczywiście da, tylko się zastanawiam czy medycyna wymyśliła coś odwrotnego do viagry, że mimo podniecenia u zdrowego faceta da się wywołać chwilową impotencje.
Pytam z ciekawości. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 07 Mar, 2025 |
|
| Są środki które mogą zmniejszyć popęd seksualny i często podaje się je więźniom w więzieniach. Ale nie znam środków, które miałyby hamować erekcję a jednocześnie nie zmniejszać popędu.
Może dlatego, ze stworzenie ich nie ma sensu? | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 10 Mar, 2025 |
|
| Tak z ciekawości poszukałem również na angielskich stronach iwydaje się, ze nie ma czegoś takiego. Są tabletki na wywołanie erekcji, ale na powstrzymanie to nie ma | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|