Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Tabletki na brak erekcji, czy istnieją?
Autor Wiadomość
rainchart89 

Wysłany: Czw 27 Lut, 2025   Tabletki na brak erekcji, czy istnieją?

Witam,
Jak wiadomo są dostępne różne środki, dzięki którym podczas podniecenia następuje wzwód. To oczywiste i pewnie miliony facetów na świecie z tego korzysta.

Ja jednak mam (może trochę dziwne) pytanie czy są środki przeciwne? Na zasadzie, że działają tak, że nawet podczas podniecenia nie ma wzwodu i penis zostaje stale w stanie spoczynku? W zasadzie wiem tylko o ziołach (niepokalanek) lub radykalnej kastracji farmakologicznej (w wielu państwach dowolnie dostępna w Polsce nie). Nie chodzi o tłumienie popędu bo to jak widać się oczywiście da, tylko się zastanawiam czy medycyna wymyśliła coś odwrotnego do viagry, że mimo podniecenia u zdrowego faceta da się wywołać chwilową impotencje.

Pytam z ciekawości.

juansto 

Wysłany: Pią 07 Mar, 2025   

Są środki które mogą zmniejszyć popęd seksualny i często podaje się je więźniom w więzieniach. Ale nie znam środków, które miałyby hamować erekcję a jednocześnie nie zmniejszać popędu.

Może dlatego, ze stworzenie ich nie ma sensu?

toton 

Wysłany: Pon 10 Mar, 2025   

Tak z ciekawości poszukałem również na angielskich stronach iwydaje się, ze nie ma czegoś takiego. Są tabletki na wywołanie erekcji, ale na powstrzymanie to nie ma

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu