Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Nagosc na basenie / szatni / przebieralni
Autor Wiadomość
peterhansen
[Usunięty]

Wysłany: Sob 14 Gru, 2024   

,..

Tobik95 

Wysłany: Pią 20 Gru, 2024   

peterhansen napisał/a:
Widzę ze mieszkasz w Niemczech @Tobik95 jak tam to wygląda? Wszyscy myja sie nago? Opowiedz proszę

Na basenach lub siłowniach są prysznice oddzielone od płci. Praktycznie wszyscy kąpią się nago. Niektórzy bardziej dyskretnie to robią(twarzą do ściany), niektórych to w ogóle nie przeszkadza i kąpią się jakby byli u siebie. Na basenach często widzę ojców z synami lub córkami(które nie mogą same iść pod prysznic, bo są za młode) kąpią się nago. Nic w tym nie ma dziwnego. Uczą dzieci nagości. Że trzeba myć się nago, bo to tylko tak jest higienicznie. Że obcy nagi człowiek, to nic dziwnego itp.

W termach/saunach jest często zakaz noszenia kostiumów kąpielowych. W takich miejscach są prysznice wspólne, bo… no wszyscy i tak są nadzy.

Może ktoś ma jakieś pytania specyficzne, chętnie odpowiem.

peterhansen
[Usunięty]

....

penis.com.pl
masturbator
Tobik95 

peterhansen, ciężko mi powiedzieć, może 6, 7 lat?

peterhansen
[Usunięty]

never mind.

seba2000 

Wysłany: Czw 09 Sty, 2025   

kiedyś się wstydziłem pokazać nagości. Obawiałem się tego, ze mi stanie. Zrozumiałem ze nie mam czego się wstydzić, mam 20 cm kutasa i dobre ciało wiec czemu nie? zdjąłem gacie i zacząłem się kąpać. Dziś jestem tym który chodzi nago po szatni. patrzy na kutasy innych i podnieca się wzajemnie. raz mialem akcje gdzie byłem ja i młody chłopak, gdy mi stawał mu tez :D zajebiste uczucie.

michalza 

Wysłany: Pią 10 Sty, 2025   

seba2000 napisał/a:
kiedyś się wstydziłem pokazać nagości. Obawiałem się tego, ze mi stanie. Zrozumiałem ze nie mam czego się wstydzić, mam 20 cm kutasa i dobre ciało wiec czemu nie? zdjąłem gacie i zacząłem się kąpać. Dziś jestem tym który chodzi nago po szatni. patrzy na kutasy innych i podnieca się wzajemnie. raz mialem akcje gdzie byłem ja i młody chłopak, gdy mi stawał mu tez :D zajebiste uczucie.

20 cm fiu fiu, pokaż :P

peterhansen
[Usunięty]

Wysłany: Nie 12 Sty, 2025   

seba2000 napisał/a:

vcf,

seba2000 

Wysłany: Nie 12 Sty, 2025   

Ja mam 25 a on z 19/18 lat, pałka podobna do mojej mam 20 cm

peterhansen
[Usunięty]

Wysłany: Sob 22 Lut, 2025   

Ktos ma cos do opowiedzenia? temat troche podupadl

cinek02 

Wysłany: Nie 23 Lut, 2025   

Bierzecie prysznic na basenie zawsze nago? Kiedyś zacząłem myć się nago a wszyscy poza mną byli w gaciach i w tamtym momencie zauważyłem, że patrzą na mnie jak na dziwaka. Było to dla mnie dosyć niezręczne i później brałem prysznic tylko w kąpielówkach. Sytuacja się zmieniła gdy byłem na basenie na Słowacji. Pod prysznicami dosłownie wszyscy byli nago i wtedy też się rozebrałem, ponieważ aż głupio się czułem jako jedyny w kąpielówkach. Od tego czasu dostosowuję się do pozostałych. Jak widzę, że przynajmniej kilka osób myje się nago, też się rozbieram, a gdy wszyscy są w kąpielówkach, ja również.

peterhansen
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Lut, 2025   

[qu....

michas97 

Wysłany: Czw 27 Lut, 2025   

cinek02 napisał/a:
Bierzecie prysznic na basenie zawsze nago? Kiedyś zacząłem myć się nago a wszyscy poza mną byli w gaciach i w tamtym momencie zauważyłem, że patrzą na mnie jak na dziwaka. Było to dla mnie dosyć niezręczne i później brałem prysznic tylko w kąpielówkach. Sytuacja się zmieniła gdy byłem na basenie na Słowacji. Pod prysznicami dosłownie wszyscy byli nago i wtedy też się rozebrałem, ponieważ aż głupio się czułem jako jedyny w kąpielówkach. Od tego czasu dostosowuję się do pozostałych. Jak widzę, że przynajmniej kilka osób myje się nago, też się rozbieram, a gdy wszyscy są w kąpielówkach, ja również.

Nie patrz na innych tylko staraj się zawsze myć na golasa i dawaj przez to dobry przykład. Sam jesteś tego przykładem, że ludzie często naśladują zachowania pozostałych. Gdyby w Polsce więcej osób brało prysznic nago, nikogo by to nie dziwiło i ci bardziej wstydliwi tez by się przełamywali, bo każdy w kąpielówkach byłby uznawany za dziwaka.

[ Dodano: Czw 27 Lut, 2025 ]
peterhansen napisał/a:
Ja się staram myć nago ale czasami się wstydzę jeśli jest ojciec z córką albo boję się że wejdzie ojciec z córką lub jakas dziewczyna już raz mu się zdarzyło

Nie ma czego się wstydzić. Każdy ojciec musi się z tym liczyć, że zabierając córkę do męskiej szatni może spotkać tam nagich mężczyzn. Swoją drogą jeśli córka ma już te kilka lat powinna sama sobie poradzić w damskiej szatni, a nieraz widzę jak w pełni samodzielne dziewczynki wchodzą ze swoimi ojcami. Jeżeli z kolei jest małym dzieckiem to pewnie i tak nie będzie zwracała uwagi na gołych facetów.

penis.com.pl
orgasm contol
peterhansen
[Usunięty]

Wysłany: Sro 12 Mar, 2025   

....

Dekarion 

Wysłany: Czw 13 Mar, 2025   

peterhansen napisał/a:
Niestety dls nnue to jest trochę cięższe tak się kompletnie przelamac i np założyć majtki przy szafce, zaniast wchodzić do kabiny czy byc zawsze nago bez względu kto jest lub wchodzi pod prysznice.

No dobra, ale przecież pod prysznicem praktyzcnie każdy jest nago. Jak w takim razie się kąpiesz?

Odpowiedz do tematu