Nagosc na basenie / szatni / przebieralni |
Autor | Wiadomość |
peterhansen [Usunięty] | Wysłany: Sob 14 Gru, 2024 |
|
| ,.. | | |
| |
 |
Tobik95 Wiek: 30 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 20 Skąd: Dortmund | Wysłany: Pią 20 Gru, 2024 |
|
| peterhansen napisał/a: | Widzę ze mieszkasz w Niemczech @Tobik95 jak tam to wygląda? Wszyscy myja sie nago? Opowiedz proszę |
Na basenach lub siłowniach są prysznice oddzielone od płci. Praktycznie wszyscy kąpią się nago. Niektórzy bardziej dyskretnie to robią(twarzą do ściany), niektórych to w ogóle nie przeszkadza i kąpią się jakby byli u siebie. Na basenach często widzę ojców z synami lub córkami(które nie mogą same iść pod prysznic, bo są za młode) kąpią się nago. Nic w tym nie ma dziwnego. Uczą dzieci nagości. Że trzeba myć się nago, bo to tylko tak jest higienicznie. Że obcy nagi człowiek, to nic dziwnego itp.
W termach/saunach jest często zakaz noszenia kostiumów kąpielowych. W takich miejscach są prysznice wspólne, bo… no wszyscy i tak są nadzy.
Może ktoś ma jakieś pytania specyficzne, chętnie odpowiem. | |
| |
 |
peterhansen [Usunięty] | Wysłany: Pią 20 Gru, 2024 |
|
| .... | | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Tobik95 Wiek: 30 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 20 Skąd: Dortmund | Wysłany: Pią 20 Gru, 2024 |
|
| peterhansen, ciężko mi powiedzieć, może 6, 7 lat? | |
| |
 |
peterhansen [Usunięty] | Wysłany: Pią 20 Gru, 2024 |
|
| never mind. | |
| |
 |
seba2000 Wiek: 26 Dołączył: 09 Sty 2025 Posty: 33 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 09 Sty, 2025 |
|
| kiedyś się wstydziłem pokazać nagości. Obawiałem się tego, ze mi stanie. Zrozumiałem ze nie mam czego się wstydzić, mam 20 cm kutasa i dobre ciało wiec czemu nie? zdjąłem gacie i zacząłem się kąpać. Dziś jestem tym który chodzi nago po szatni. patrzy na kutasy innych i podnieca się wzajemnie. raz mialem akcje gdzie byłem ja i młody chłopak, gdy mi stawał mu tez zajebiste uczucie. | _________________ sebastian | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 10 Sty, 2025 |
|
| seba2000 napisał/a: | kiedyś się wstydziłem pokazać nagości. Obawiałem się tego, ze mi stanie. Zrozumiałem ze nie mam czego się wstydzić, mam 20 cm kutasa i dobre ciało wiec czemu nie? zdjąłem gacie i zacząłem się kąpać. Dziś jestem tym który chodzi nago po szatni. patrzy na kutasy innych i podnieca się wzajemnie. raz mialem akcje gdzie byłem ja i młody chłopak, gdy mi stawał mu tez zajebiste uczucie. |
20 cm fiu fiu, pokaż | |
| |
 |
peterhansen [Usunięty] | Wysłany: Nie 12 Sty, 2025 |
|
| seba2000 napisał/a: | kiedyś się wstydziłem pokazać nagości. Obawiałem się tego, ze mi stanie. Zrozumiałem ze nie mam czego się wstydzić, mam 20 cm kutasa i dobre ciało wiec czemu nie? zdjąłem gacie i zacząłem się kąpać. Dziś jestem tym który chodzi nago po szatni. patrzy na kutasy innych i podnieca się wzajemnie. raz mialem akcje gdzie byłem ja i młody chłopak, gdy mi stawał mu tez zajebiste uczucie. |
vcf, | | |
| |
 |
seba2000 Wiek: 26 Dołączył: 09 Sty 2025 Posty: 33 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Nie 12 Sty, 2025 |
|
| Ja mam 25 a on z 19/18 lat, pałka podobna do mojej mam 20 cm | _________________ sebastian | |
| |
 |
peterhansen [Usunięty] | Wysłany: Sob 22 Lut, 2025 |
|
| Ktos ma cos do opowiedzenia? temat troche podupadl | |
| |
 |
cinek02 Wiek: 25 Dołączył: 23 Lut 2025 Posty: 5 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 23 Lut, 2025 |
|
| Bierzecie prysznic na basenie zawsze nago? Kiedyś zacząłem myć się nago a wszyscy poza mną byli w gaciach i w tamtym momencie zauważyłem, że patrzą na mnie jak na dziwaka. Było to dla mnie dosyć niezręczne i później brałem prysznic tylko w kąpielówkach. Sytuacja się zmieniła gdy byłem na basenie na Słowacji. Pod prysznicami dosłownie wszyscy byli nago i wtedy też się rozebrałem, ponieważ aż głupio się czułem jako jedyny w kąpielówkach. Od tego czasu dostosowuję się do pozostałych. Jak widzę, że przynajmniej kilka osób myje się nago, też się rozbieram, a gdy wszyscy są w kąpielówkach, ja również. | |
| |
 |
peterhansen [Usunięty] | Wysłany: Pon 24 Lut, 2025 |
|
| [qu.... | | |
| |
 |
michas97 Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2023 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 27 Lut, 2025 |
|
| cinek02 napisał/a: | Bierzecie prysznic na basenie zawsze nago? Kiedyś zacząłem myć się nago a wszyscy poza mną byli w gaciach i w tamtym momencie zauważyłem, że patrzą na mnie jak na dziwaka. Było to dla mnie dosyć niezręczne i później brałem prysznic tylko w kąpielówkach. Sytuacja się zmieniła gdy byłem na basenie na Słowacji. Pod prysznicami dosłownie wszyscy byli nago i wtedy też się rozebrałem, ponieważ aż głupio się czułem jako jedyny w kąpielówkach. Od tego czasu dostosowuję się do pozostałych. Jak widzę, że przynajmniej kilka osób myje się nago, też się rozbieram, a gdy wszyscy są w kąpielówkach, ja również. |
Nie patrz na innych tylko staraj się zawsze myć na golasa i dawaj przez to dobry przykład. Sam jesteś tego przykładem, że ludzie często naśladują zachowania pozostałych. Gdyby w Polsce więcej osób brało prysznic nago, nikogo by to nie dziwiło i ci bardziej wstydliwi tez by się przełamywali, bo każdy w kąpielówkach byłby uznawany za dziwaka.
[ Dodano: Czw 27 Lut, 2025 ]
peterhansen napisał/a: | Ja się staram myć nago ale czasami się wstydzę jeśli jest ojciec z córką albo boję się że wejdzie ojciec z córką lub jakas dziewczyna już raz mu się zdarzyło |
Nie ma czego się wstydzić. Każdy ojciec musi się z tym liczyć, że zabierając córkę do męskiej szatni może spotkać tam nagich mężczyzn. Swoją drogą jeśli córka ma już te kilka lat powinna sama sobie poradzić w damskiej szatni, a nieraz widzę jak w pełni samodzielne dziewczynki wchodzą ze swoimi ojcami. Jeżeli z kolei jest małym dzieckiem to pewnie i tak nie będzie zwracała uwagi na gołych facetów. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
peterhansen [Usunięty] | Wysłany: Sro 12 Mar, 2025 |
|
| .... | | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 328 Skąd: Zabrze | Wysłany: Czw 13 Mar, 2025 |
|
| peterhansen napisał/a: | Niestety dls nnue to jest trochę cięższe tak się kompletnie przelamac i np założyć majtki przy szafce, zaniast wchodzić do kabiny czy byc zawsze nago bez względu kto jest lub wchodzi pod prysznice. |
No dobra, ale przecież pod prysznicem praktyzcnie każdy jest nago. Jak w takim razie się kąpiesz? | |
| |
 |
|