BDSM czy lubicie takie zabawy? |
Autor | Wiadomość |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 551 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 16 Lis, 2021 BDSM czy lubicie takie zabawy? |
|
| Lubię takie klimaty, powiedzmy tak bez ekstremów czyli od 1 do max. 5 pkt na 10 w skali ekstremalności
Jestem ciekaw Waszych opinii, może jakiś najczęstszych fantazji | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 17 Lis, 2021 |
|
| Taka ciekawostka
 | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 18 Lis, 2021 |
|
| A ja głupi do niedawna zawsze pytałem czy mogę skończyć w ustach, nigdy się nie zgadzały, a jak nie pytam to kończę i fochów nie ma? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 11 Gru, 2021 |
|
| Zdecydowanie nie są to moje klimaty. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 551 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 13 Gru, 2021 |
|
| BDSM jest fajne. Ale trzeba mieć głowę na karku. Bo łatwo można komuś realnie zaszkodzić. Zarówno psychicznie jak i fizycznie | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 24 Gru, 2021 |
|
| Chciałbym ale nie znam osoby, która lubi takie klimaty | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Pią 31 Gru, 2021 |
|
| Może to być fajne, szczególnie czasami myślę być w roli uległej. Tylko wszystko w granicach zdrowego rozsądku | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 10 Sty, 2022 |
|
| Nawet kiedyś szukałam tego typu wrażeń, wciąż kołaczą z tyłu głowy, niestety nie udało mi się trafić na mężczyznę, który mógłby mnie zdominować. Przychodziłam na spotkanie nastawiona na bycie suką a wychodziłam jako Pani :huh: Bo może i mężczyźni mają siłę fizyczną, może by chcieli i może z kimś innym im dobrze wyszło, ale wszystko kończy się dla mnie w momencie kiedy czuję nieporadność ruchów, brak zdecydowania. Wzbiera we mnie wtedy złość za niespełnione obietnice
Dla mnie dominacja nie musi się wiązać z przemocą. Są faceci przy których po prostu zrobi się wszystko, nawet nie muszą mówić czego chcą. | |
| |
 |
Ahojprzygodo Dołączył: 21 Maj 2021 Posty: 44 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Czw 13 Sty, 2022 |
|
| onesa napisał/a: | Nawet kiedyś szukałam tego typu wrażeń, wciąż kołaczą z tyłu głowy, niestety nie udało mi się trafić na mężczyznę, który mógłby mnie zdominować. Przychodziłam na spotkanie nastawiona na bycie suką a wychodziłam jako Pani :huh: Bo może i mężczyźni mają siłę fizyczną, może by chcieli i może z kimś innym im dobrze wyszło, ale wszystko kończy się dla mnie w momencie kiedy czuję nieporadność ruchów, brak zdecydowania. Wzbiera we mnie wtedy złość za niespełnione obietnice
Dla mnie dominacja nie musi się wiązać z przemocą. Są faceci przy których po prostu zrobi się wszystko, nawet nie muszą mówić czego chcą. |
To prawda! Dla większości facetów dominacja wiąże się z siłą i dociśnięciem penisa, że niedlugo to by tam jajka wpadły 😂 Masz rację, że sztuka dominacji nie zawsze opiera się na przemocy, lecz na ogólnych czynnościach, które prowadzą do tego że zrobisz wszystko dla spełniania zachcianek tej drugiej strony. | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 14 Sty, 2022 |
|
| michalza napisał/a: | A ja głupi do niedawna zawsze pytałem czy mogę skończyć w ustach, nigdy się nie zgadzały, a jak nie pytam to kończę i fochów nie ma? |
najważniejsze to skończyć w gardle bo wtedy odruch połykania pojawia się sam a dodatkowo nie czuć smaku i konsystencji | |
| |
 |
|