Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     BDSM czy lubicie takie zabawy?
Autor Wiadomość
dkbb 

Wysłany: Wto 16 Lis, 2021   BDSM czy lubicie takie zabawy?

Lubię takie klimaty, powiedzmy tak bez ekstremów czyli od 1 do max. 5 pkt na 10 w skali ekstremalności :)
Jestem ciekaw Waszych opinii, może jakiś najczęstszych fantazji

toton 

Wysłany: Sro 17 Lis, 2021   

Taka ciekawostka

michalza 

Wysłany: Czw 18 Lis, 2021   

A ja głupi do niedawna zawsze pytałem czy mogę skończyć w ustach, nigdy się nie zgadzały, a jak nie pytam to kończę i fochów nie ma?

penis.com.pl
tabletki penilarge
Ancymon 

Wysłany: Sob 11 Gru, 2021   

Zdecydowanie nie są to moje klimaty.

dkbb 

Wysłany: Pon 13 Gru, 2021   

BDSM jest fajne. Ale trzeba mieć głowę na karku. Bo łatwo można komuś realnie zaszkodzić. Zarówno psychicznie jak i fizycznie

juansto 

Wysłany: Pią 24 Gru, 2021   

Chciałbym ale nie znam osoby, która lubi takie klimaty

Przeciętny 30 

Wysłany: Pią 31 Gru, 2021   

Może to być fajne, szczególnie czasami myślę być w roli uległej. Tylko wszystko w granicach zdrowego rozsądku

onesa 
onesa

Wysłany: Pon 10 Sty, 2022   

Nawet kiedyś szukałam tego typu wrażeń, wciąż kołaczą z tyłu głowy, niestety nie udało mi się trafić na mężczyznę, który mógłby mnie zdominować. Przychodziłam na spotkanie nastawiona na bycie suką a wychodziłam jako Pani :huh: Bo może i mężczyźni mają siłę fizyczną, może by chcieli i może z kimś innym im dobrze wyszło, ale wszystko kończy się dla mnie w momencie kiedy czuję nieporadność ruchów, brak zdecydowania. Wzbiera we mnie wtedy złość za niespełnione obietnice :P

Dla mnie dominacja nie musi się wiązać z przemocą. Są faceci przy których po prostu zrobi się wszystko, nawet nie muszą mówić czego chcą.

Ahojprzygodo 

Wysłany: Czw 13 Sty, 2022   

onesa napisał/a:
Nawet kiedyś szukałam tego typu wrażeń, wciąż kołaczą z tyłu głowy, niestety nie udało mi się trafić na mężczyznę, który mógłby mnie zdominować. Przychodziłam na spotkanie nastawiona na bycie suką a wychodziłam jako Pani :huh: Bo może i mężczyźni mają siłę fizyczną, może by chcieli i może z kimś innym im dobrze wyszło, ale wszystko kończy się dla mnie w momencie kiedy czuję nieporadność ruchów, brak zdecydowania. Wzbiera we mnie wtedy złość za niespełnione obietnice :P

Dla mnie dominacja nie musi się wiązać z przemocą. Są faceci przy których po prostu zrobi się wszystko, nawet nie muszą mówić czego chcą.

To prawda! Dla większości facetów dominacja wiąże się z siłą i dociśnięciem penisa, że niedlugo to by tam jajka wpadły 😂 Masz rację, że sztuka dominacji nie zawsze opiera się na przemocy, lecz na ogólnych czynnościach, które prowadzą do tego że zrobisz wszystko dla spełniania zachcianek tej drugiej strony.

toton 

Wysłany: Pią 14 Sty, 2022   

michalza napisał/a:
A ja głupi do niedawna zawsze pytałem czy mogę skończyć w ustach, nigdy się nie zgadzały, a jak nie pytam to kończę i fochów nie ma?

najważniejsze to skończyć w gardle bo wtedy odruch połykania pojawia się sam a dodatkowo nie czuć smaku i konsystencji

Odpowiedz do tematu