Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ulubione pozycje?
Autor Wiadomość
onesa 
onesa

Wysłany: Pon 08 Lis, 2021   Ulubione pozycje?

Jakie są Wasze ulubione pozycje?

Najprzyjemniejsze?

Najgorsze?

DJM89 

Wysłany: Pon 08 Lis, 2021   

Najprzyjemniejszy piesek a najmniej na jeźdźca. Zawsze trafiałem na partnerki, że ja byłem stroną aktywniejszą.

toton 

Wysłany: Sro 10 Lis, 2021   

Na pieska, najgorsza oczywiście śmigłowiec, wyszukaj na necie helikopter man albo jako podrzucacz, bo często wypada z dziupli.

penis.com.pl
penilarge krem
Wkot634 

Wysłany: Czw 11 Lis, 2021   

Ulubiona to piesek łyżeczka i na jeźdźca

Najgorszej nie mam niektóre są po prostu trudniejsze z moim rozmiarem (15cm) bo lubi wypaść lub po prostu męczące fizycznie ale warto wszystkiego spróbować

fenis 

Wysłany: Pią 12 Lis, 2021   

Zdarzyły mi się (aż:lol:) trzy w kwestii seksu klasycznego.
-zdecydowanie najlepiej na pieska, z klapsami i trzymaniem za włosy/w talii. Uczucie niesamowite. Jak już od tyłu to również z oparciem o ścianę.
-na jeźdźca- cudo, choć z początku bardzo peszyła mnie własna kontrola nad stymulacją.
-no i najzwyklejsza- misjonarz, który okazał się niewypałem. Stosunek siły partnera do mojej wagi sprawiał, że się od niego odsuwałam, co okazało się być z lekka frustrującym oraz komicznym. Trzeba było zrezygnować z patrzenia sobie głęboko w oczęta:rolleyes:
Oralnie to prostota- klęczki i modlitwa do Pana swego wszechmogącego. Ponadto coś bolesnego dla mych jakże delikatnych karku i gardła- zwisanie głową z łóżka i tzw. facefuck. Ciekawe doświadczenie. Szczególnie jak mi już łzy leciały po twarzy.
Na pewno chciałabym spróbować seksu tantrycznego (choć ta zeuropeizowana praktyka to ma tyle wspólnego z realną tantrą ile ja z modelką wybiegową) i tej typowej pozycji z oplataniem się jakoś nogami i ramionami. Generalnie sporo przede mną, no i fajnie.

Ancymon 

Wysłany: Sob 11 Gru, 2021   

Ta:
https://images.app.goo.gl/EwW3xMEvpJrifVnE6
:mrgreen:

Przeciętny 30 

Wysłany: Sob 11 Gru, 2021   

Jak ja to na pieska jak mny to ja na brzuszku

michalza 

Wysłany: Pią 17 Gru, 2021   

Ja lubię na misjonarza, Ale żeby to na mnie działało to dziewczyna też musi być dość aktywna? jak jest taka nieruchoma kłoda to masakra jakaś!

W sumie to wszystko zależy od aktywności partnerki, możesz mieć swoją ulubioną pozycję ale jak laska nawet razu nie jęknie (jedną taką miałem) to się nawet żyć odechciewa?

sway83 

Wysłany: Pią 17 Gru, 2021   

Na pieska, widok ładnie wypiętego tyłeczka mega mnie kręci

Odpowiedz do tematu