Jak mierzyć? |
Autor | Wiadomość |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 10 Kwi, 2021 |
|
| Czerwikss napisał/a: | Niewiele mam wrażenie, ze tylko onesa Albo czytają i się nie udzielają |
Na jakimś forum gdzieś kiedyś jakaś dziewczyna się przyznała, że czyta forum erotyczne, ściąga fotki i dzieli się nimi z koleżankami w pracy... obgadują fotki facetów przy kawie. Trochę niepokojące... | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 10 Kwi, 2021 |
|
| gotb napisał/a: | Czerwikss napisał/a: | Niewiele mam wrażenie, ze tylko onesa Albo czytają i się nie udzielają |
Na jakimś forum gdzieś kiedyś jakaś dziewczyna się przyznała, że czyta forum erotyczne, ściąga fotki i dzieli się nimi z koleżankami w pracy... obgadują fotki facetów przy kawie. Trochę niepokojące... |
A ja myślę, że norma. Kobieta - człowiek rodzaju drugiego - realizuje same potrzeby. Kwestia (chyba) pozostaje, że wychowywane są na "księżniczki" a więc nie wypada tak ostentacyjnie wyrażać zaciekawienia. Społeczeństwo mężczyzn raczej nie oczekuje takich zachowań. Natomiast między "innymi księżniczkami" to już pełna swoboda zachowań i wypowiedzi | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 11 Maj, 2021 |
|
| Swietna galeria i zdecydowanie masz się tutaj czym chwalić. | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 11 Maj, 2021 |
|
| onesa napisał/a: | Swietna galeria i zdecydowanie masz się tutaj czym chwalić. |
Cieszę się, że się podoba
Po pracy czas na słoneczko... | |
| |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 309 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Nie 16 Maj, 2021 |
|
| Mi też się podoba. Chciałbym jesz ze zobaczyć porządny wytrysk z niego. | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 17 Maj, 2021 |
|
|
Naprawdę świetna kolekcja fotek | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 23 Maj, 2021 |
|
| Ech, zobaczyłem ten mój post sprzed mniej więcej dwóch tygodni o wychodzeniu po pracy na słoneczko... a tu tymczasem na zewnątrz +7, mać. Czy ta zima się kiedyś skończy?! | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 26 Maj, 2021 |
|
| gotb napisał/a: | Ech, zobaczyłem ten mój post sprzed mniej więcej dwóch tygodni o wychodzeniu po pracy na słoneczko... a tu tymczasem na zewnątrz +7, mać. Czy ta zima się kiedyś skończy?! |
Wiesz co nie wiem w sumie kiedy ciepło będzie. u mnie mega zimno chociaż słońce świeci. Maj a nie było chyba jednego ciepłego dnia. I jak patrzę na prognozę to nadal ma byc zimno | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 13 Cze, 2021 |
|
| Jest cieplej i słoneczniej. Można pośladki opalać | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 13 Cze, 2021 |
|
| gotb napisał/a: | Jest cieplej i słoneczniej. Można pośladki opalać |
gdzie opalasz pośladki? Jaką miejscówkę polecasz? | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 14 Cze, 2021 |
|
| legolas1 napisał/a: | gdzie opalasz pośladki? Jaką miejscówkę polecasz? |
Na razie własny ogródek, bardziej publicznie będzie gdy wreszcie zrobi się cieplej... W Krakowie zazwyczaj Bagry, Zakrzówek, Kryspinów... A poza miastem to dowolny szlak turystyczny, dowolna łąka... | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 14 Cze, 2021 |
|
| gotb napisał/a: | legolas1 napisał/a: | gdzie opalasz pośladki? Jaką miejscówkę polecasz? |
Na razie własny ogródek, bardziej publicznie będzie gdy wreszcie zrobi się cieplej... W Krakowie zazwyczaj Bagry, Zakrzówek, Kryspinów... A poza miastem to dowolny szlak turystyczny, dowolna łąka... |
z tych miejsc jedynie w Kryspinowie opalałem pośladki | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 14 Cze, 2021 |
|
| legolas1 napisał/a: | z tych miejsc jedynie w Kryspinowie opalałem pośladki |
Kryspinów tak naprawdę to mało lubię: daleko, w słoneczne dni dzikie tłumy, na plaży naturystów banda starych zgredów/bywalców, którym się wydaje, że miejsce do nich należy. Bagry najchętniej. Aczkolwiek nie byłem tam jeszcze w tym roku, ponoć jakieś nowe plażowe konstrukcje tam powstają... | |
| |
 |
|