Po goleniu Penisa |
Autor | Wiadomość |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 24 Maj, 2021 |
|
| betor napisał/a: | U mnie normalna maszynka odpada. Mam podrażnienia i potem wszystko mnie dosłownie swędzi. |
Nie rezygnuj. Też tak miałem. Skóra się przyzwyczaja.
To jak wśród pierwszy-raz-golonych nastolatków pełnych ran na twarzy, robią to od niedawna, potem są mniej pocięci. Poniżej twarzy jest tak samo | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 24 Maj, 2021 |
|
| gotb napisał/a: | betor napisał/a: | U mnie normalna maszynka odpada. Mam podrażnienia i potem wszystko mnie dosłownie swędzi. |
To jak wśród pierwszy-raz-golonych nastolatków pełnych ran na twarzy, robią to od niedawna, potem są mniej pocięci. Poniżej twarzy jest tak samo |
Zależy u kogo. Moja skóra się nie przyzwyczaiła. | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 361 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 25 Maj, 2021 |
|
| gotb napisał/a: | betor napisał/a: | U mnie normalna maszynka odpada. Mam podrażnienia i potem wszystko mnie dosłownie swędzi. |
To jak wśród pierwszy-raz-golonych nastolatków pełnych ran na twarzy, robią to od niedawna, potem są mniej pocięci. Poniżej twarzy jest tak samo |
U mnie przestało swędzieć ale nadal mam brzydkie kropki po goleniu. Tak wiec w ostatnim czasie nie golę ale przycinam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
one_hour Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2018 Posty: 192 Skąd: Wielkopolska - Kn | Wysłany: Sob 29 Maj, 2021 |
|
| Próbowaliście kremu do depilacji? Mi też przez długi czas skóra nie potrafiła przyzwyczaić się do golenia. Strasznie swędziała, oraz wysypki dostawałem. Wtedy używałem kremu Bielenda Vanity For Men.
Teraz delikatne podrażnienia mam, jeżeli maszynka już jest lekko zajechana. Przy nowej skóra gładziutka jest. Dodatkowo za każdym razem po depilacji nacieram ją balsamem (ja używam Neutrogena Deep Moisture Body Lotion [Głęboko nawilżająca emulsja do skóry suchej]). | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 31 Maj, 2021 |
|
| Czerwikss napisał/a: | gotb napisał/a: | betor napisał/a: | U mnie normalna maszynka odpada. Mam podrażnienia i potem wszystko mnie dosłownie swędzi. |
Zależy u kogo. Moja skóra się nie przyzwyczaiła. |
Daj jej szansę. To się nie dzieje po pierwszym razie. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 01 Cze, 2021 |
|
| Czasami nie. Sama nie mogłam się przyzwyczaić. | |
| |
 |
|