Jak mierzyć? |
Autor | Wiadomość |
Aries Wiek: 35 Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 15 Skąd: Elbląg | Wysłany: Sob 09 Maj, 2020 Jak mierzyć? |
|
| Witam, mam pytanie, jak mierzyć? Jak wy mierzycie aby wyniki były zgodne? Od kości łonowej u góry członka? z jego boku? dociskać? Czy tylko przystawić do skóry? Jeśli docisnać to lekko czy mocno? Jak?
Aha jesli jest wygiety, to prostowac go reka? Czy niech bedzie wygiety? | |
| |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 309 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Sob 09 Maj, 2020 |
|
| Najlepiej dać dziewczynie /chłopakowi linijkę żeby zmierzyli bo wtedy porządnie stanie i wynik będzie dość rzeczywisty. Mierzyć od kości do końca żołędzi lekko dociskając. Jeśli jest wygięty to ja bym odgiął ręką. Gdyby bolało to można użyć np.miarki krawieckiej | |
| |
 |
Stupududu15 Dołączył: 17 Sty 2020 Posty: 38 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 11 Maj, 2020 |
|
| Ja ze względu na moje bananowe zgięcie w dół mierzę miarką krawiecką z lekkim dociskiem w kierunku kości łonowej. Ale tak jak kolega wcześniej powiedział że gdyby dziewczyna pomogła to na pewno wynik byłby bardziej miarodajny. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 12 Maj, 2020 |
|
| Czy tylko dziewczyny mają umiejętność dokonywania pomiarów? | |
| |
 |
Stupududu15 Dołączył: 17 Sty 2020 Posty: 38 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 12 Maj, 2020 |
|
| Oleg_1981, w moim przypadku na pewno to kobiecy dotyk byłby najlepszym stymulatorem erekcji | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 456 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 13 Maj, 2020 |
|
| Kilka porad jak zmierzyć penisa w trakcie wzwodu:
1. Doprowadź penisa do względnie stabilnej erekcji. Pamiętaj, aby nie mierzyć się w pomieszczeniach, w których panuje przeciąg. Może oczywiście zrobic to dziewczyna
2. Przyłóż początek miary krawieckiej lub linijki do punktu styku nasady penisa i kości łonowej po stronie grzbietowej prącia (od góry).
3. Zmierz jego długość aż do szczytu żołędzi.
4. Odczytaj i zapisz pomiar. | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 01 Sty, 2021 |
|
| Stupududu15 napisał/a: | Oleg_1981, w moim przypadku na pewno to kobiecy dotyk byłby najlepszym stymulatorem erekcji |
A to ciekawe co piszesz. Byłem przekonany, że o pomiarze sprzetu, tymczasem Ty chyba jakiś podtekst seksualny do tego dołaczyłeś. Pytanie tylko po co? | |
| |
 |
Stupududu15 Dołączył: 17 Sty 2020 Posty: 38 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 03 Sty, 2021 |
|
| Oleg_1981 napisał/a: | A to ciekawe co piszesz. Byłem przekonany, że o pomiarze sprzetu, tymczasem Ty chyba jakiś podtekst seksualny do tego dołaczyłeś. Pytanie tylko po co? |
Chodziło mi o to że przy kobiecym dotyku łatwier uzyskać maksymalny rozmiar a co za tym idzie właściwe dane pomiarowe. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 04 Sty, 2021 |
|
| Czy ja wiem.... Moim zdaniem samodzielnie rowniez można skutecznie wprowadzić penis w stan erekcji. | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 05 Sty, 2021 |
|
| Samoistne erekcje - szczegolnie te poranne też są na 100% możliwości sprzętowych | |
| |
 |
Stupududu15 Dołączył: 17 Sty 2020 Posty: 38 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 07 Sty, 2021 |
|
| Mierzenie fiuta to nie jest to o czym myślę o poranku ale mniejsza o to. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 537 Skąd: Toruń | Wysłany: Sro 13 Sty, 2021 |
|
| Sam mam podobnie, aczkolwiek tutaj wyniki faktycznie są najbardziej miarodajne. | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 28 Sty, 2021 |
|
| Bardzo dobrze robi na samopoczucie informacja, że w większości pomiarów medycznych długość mierzą twardą linijką dociskaną do kości łonowej. Mnie to dodaje ze dwa centymetry w porównaniu z brakiem dociskania. A ma to w sumie trochę sensu, bo sprzęt wkładany w partnerkę (lub partnera, niepotrzebne skreślić) można docisnąć (*)
(*) nie dotyczy przypadków 20+ cm, bo będą się odbijać od tylnej ściany pochwy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 537 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 04 Lut, 2021 |
|
| gotb napisał/a: | Bardzo dobrze robi na samopoczucie informacja, że w większości pomiarów medycznych długość mierzą twardą linijką dociskaną do kości łonowej. Mnie to dodaje ze dwa centymetry w porównaniu z brakiem dociskania. A ma to w sumie trochę sensu, bo sprzęt wkładany w partnerkę (lub partnera, niepotrzebne skreślić) można docisnąć (*)
(*) nie dotyczy przypadków 20+ cm, bo będą się odbijać od tylnej ściany pochwy |
A są w ogole jakieś penisy 20+? Taka wielkosć to moim zdaniem mit | |
| |
 |
Stupududu15 Dołączył: 17 Sty 2020 Posty: 38 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 08 Lut, 2021 |
|
| dkbb, oczywiście że są tylko jest to mały procent wszystkich penisów (około 1% wszystkich penisów) i wraz z wzrostem rozmiaru spada częstotliwość występowania. | |
| |
 |
|