Obrzezanie CM Damiana Koneser - Wawa |
Autor | Wiadomość |
mariuszxman Wiek: 31 Dołączył: 17 Lip 2017 Posty: 17 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 20 Lip, 2020 |
|
| Konsultację z urologiem mam zaplanowaną na przyszły tydzień.
Dziś odbyłem, rozmowę telefoniczną z chirurgiem, który specjalizuje się również w takich zabiegach, bo zaniepokoiła mnie ranka, która się zrobiła. Mój urolog niestety ma urlop.
Ogólnie na dziś wygląda to tak: https://imgur.com/a/Zj65uLt
Nic mnie nie boli, szwy zaczęły wypadać, więc z dnia na dzień coraz lepiej.
Chirurg który mnie dziś konsultował na podstawie zdjęć powiedział, że wszystko goi się prawidłowo i nie ma się czym przejmować. Takie ranki jak moja zdarzają się często ale nie mają wpływu na efekt końcowy. Co do utrzymującej się opuchlizny usłyszałem, że taka uroda organizmu i trzeba się uzbroić w cierpliwość. Jak na moje oko z dnia na dzień jest coraz mniejsza. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 21 Lip, 2020 |
|
| Nie wygląda to źle. Jesli nic sie nie sączy i jesli nie masz zaczerwień oraz pobolewania to ograniczyłabym sie jedynie do oglądania ranki.
I tak wyglada z dnia na dzień coraz lepiej | |
| |
 |
mariuszxman Wiek: 31 Dołączył: 17 Lip 2017 Posty: 17 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 21 Lip, 2020 |
|
| onesa napisał/a: | Nie wygląda to źle. Jesli nic sie nie sączy i jesli nie masz zaczerwień oraz pobolewania to ograniczyłabym sie jedynie do oglądania ranki.
I tak wyglada z dnia na dzień coraz lepiej |
Dzięki za słowa otuchy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
naroznik01 Wiek: 30 Dołączył: 14 Lut 2014 Posty: 97 Skąd: Opole | Wysłany: Nie 09 Sie, 2020 |
|
| Gratuluje decyzji:) mam nadzieję że gojenie przebieglo poprawnie | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 10 Sie, 2020 |
|
| Mariusz i jak wyglada sytuacja na dzien dzisiejszy?
Rozumiem,ze wszystko się już zagoiło? | |
| |
 |
frog777 Wiek: 78 Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 1 Skąd: olsztyn | Wysłany: Czw 26 Lis, 2020 |
|
| Cześć Mariusz mogę zadać Ci kilka pytań? | |
| |
 |
mariuszxman Wiek: 31 Dołączył: 17 Lip 2017 Posty: 17 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 26 Lis, 2020 |
|
| Cześć.
Były małe komplikacje, doznałem małego urazu, szkoda strzępić języka ale jest już ok. Sorki ze dopiero odpowiadam ale dawno tu nie zaglądałem.
@ frog777
Nie da się do Ciebie wysłać odpowiedzi na wiadomości masz pewnie zapchana skrzynkę. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 02 Gru, 2020 |
|
| Ale już wszystko się ładnie wygoiło? | |
| |
 |
mariuszxman Wiek: 31 Dołączył: 17 Lip 2017 Posty: 17 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 02 Gru, 2020 |
|
| Tak już jest ok | |
| |
 |
|