| Obrzezanie CM Damiana Koneser - Wawa | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | mariuszxman   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 20 Lip, 2020 |   
 |                                              | 
 |                                              | Konsultację z urologiem mam zaplanowaną na przyszły tydzień. 
 Dziś odbyłem, rozmowę telefoniczną z chirurgiem, który specjalizuje się również w takich zabiegach, bo zaniepokoiła mnie ranka, która się zrobiła. Mój urolog niestety ma urlop.

Ogólnie na dziś wygląda to tak: https://imgur.com/a/Zj65uLt

Nic mnie nie boli, szwy zaczęły wypadać, więc z dnia na dzień coraz lepiej.

Chirurg który mnie dziś konsultował na podstawie zdjęć powiedział, że wszystko goi się prawidłowo i nie ma się czym przejmować. Takie ranki jak moja zdarzają się często ale nie mają wpływu na efekt końcowy. Co do utrzymującej się opuchlizny usłyszałem, że taka uroda organizmu i trzeba się uzbroić w cierpliwość. Jak na moje oko z dnia na dzień jest coraz mniejsza.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 21 Lip, 2020 |   
 |                                              | Nie wygląda to źle. Jesli nic sie nie sączy i jesli nie masz zaczerwień oraz pobolewania to ograniczyłabym sie jedynie do oglądania ranki. 
 I tak wyglada z dnia na dzień coraz lepiej
   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | mariuszxman   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 21 Lip, 2020 |   
 |                                              |  	  | onesa napisał/a: |  	  | Nie wygląda to źle. Jesli nic sie nie sączy i jesli nie masz zaczerwień oraz pobolewania to ograniczyłabym sie jedynie do oglądania ranki. 
 I tak wyglada z dnia na dzień coraz lepiej
   | 

Dzięki za słowa otuchy
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | naroznik01   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 09 Sie, 2020 |   
 |                                              | Gratuluje decyzji:) mam nadzieję że gojenie przebieglo poprawnie   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 10 Sie, 2020 |   
 |                                              | Mariusz i jak wyglada sytuacja na dzien dzisiejszy? 
 Rozumiem,ze wszystko się już zagoiło?
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | frog777   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 26 Lis, 2020 |   
 |                                              | Cześć Mariusz mogę zadać Ci kilka pytań? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | mariuszxman   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 26 Lis, 2020 |   
 |                                              | Cześć. 
 Były małe komplikacje, doznałem małego urazu, szkoda strzępić języka ale jest już ok.  Sorki ze dopiero odpowiadam ale dawno tu nie zaglądałem.

@ frog777
 Nie da się do Ciebie wysłać odpowiedzi na wiadomości masz pewnie zapchana skrzynkę.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 02 Gru, 2020 |   
 |                                              | Ale już wszystko się ładnie wygoiło? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | mariuszxman   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 02 Gru, 2020 |   
 |                                              | Tak już jest ok |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |