Cos nie tak... zdjęcie !!POMOCY!! |
Autor | Wiadomość |
Darekk22 Dołączył: 23 Wrz 2006 Posty: 2 | Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006 Cos nie tak... zdjęcie !!POMOCY!! |
|
| Witam
Jestem nowym urzydkownikiem i tak naprawde 1 raz zdarzyło mi się wejść na taką stronę i wyczytałem że mam problem, zamieszczam zdjęcie i powiedzcie oco chodzi. (to pod żołądziem)
We wzwodzie jesli chcem obciągnąć stulejke za żąłądz jest to trudne poniewaz mnie ciśnie, jeśli się uda to ciężko jest ją cofnąć. Prosze o szybką odpowiedz.
 | |
| |
 |
Darekk22 Dołączył: 23 Wrz 2006 Posty: 2 | Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006 |
|
| Prosze o odpowiedz. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006 |
|
| cwicz cwicz cwicz rozciaganie .. ;] a jezeli nie pomoze .. to tylko lekarz ... i pewnie usuna Ci stulejke .. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
pikat Dołączył: 13 Paź 2006 Posty: 1 | Wysłany: Pią 13 Paź, 2006 |
|
| witam.. Też to miałem ale dziwie sie że jak byłeś mały to lekarz ci tego nie usunął. To Sulejak która przeszkadza wiec musisz isć z tym do lekarza najlepiej do Urologa. Bo on jest w sumie od męskich spraw a nie tylko od nerek:-) Pozdrawiam!! | |
| |
 |
Anakins90 [Usunięty] | Wysłany: Pon 16 Paź, 2006 |
|
| Witam wszystkich,odnośnie Sulejaka ja myśle że można usunąć go w domu aczkolwiek mój pomysł możecie wziąść za Debilny, lecz wpadłem na to iż można samemu ''odciąć'' sobie ten sulejak a mianowicie podczas kąpieli obciągnąć penisa ile da rade i np skalplem lub innym narzędziem które nadało by się do takowego zabiegu, po woli odcinac sulejak ,oczywiście winno się na początku takowe narzedzie odkazić na wszelkie możliwe sposoby a podczas takowego zabiegu zachowac jak największa ostrożność i rozważnośc, to tyle co chciałem napisać, zapewne wyśmiejecie mnie ale ja myślę że takie zabieg mógłby się udać . Aha piszcie jeśli znacie jakies inne sposoby na usunięcie sulejaka w domowych warunkach ... | |
| |
 |
Anakins90 [Usunięty] | Wysłany: Pon 16 Paź, 2006 |
|
| Tak jak myślałem że mój pomysł zostanie odebrany negatywnie i źle, ale myśle (przynajmniej tak sądze) żę większość Mężczyzn wsztydzi się iść z takim problemem bo specjalisty, porozmawiać z nim o tym,i umówić sie na operacje Czy zabieg, który ma na celu usunąć Sulejaka? | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| Cytat: | Jestem nowym urzydkownikiem |
Bez komentarza. | |
| |
 |
Levot Dołączył: 16 Paź 2006 Posty: 5 | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| Witam was wszystkich dopiero co się zarejestrowałem i chciałem zapytać o to Czy ja mam sulejaka bo nie mam czegoś takiego na penisie jak na zdjęciu pierwszym tylko to moje połączenie jest mniej więcej takie jak na tym zdjęciu
 | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| wydaje mi sie ze to takze stulejka, tylko moze troszke bardziej zaawansowana .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Levot Dołączył: 16 Paź 2006 Posty: 5 | Wysłany: Sro 18 Paź, 2006 |
|
| to nie powinno sie miec tego wogule ? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 18 Paź, 2006 |
|
| najlepiej jest sie tego pozbyc .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| Rozumiem ale może się wam wydać to śmieszne ale mam 15 lat i jest to dla mnie troche krępujące iść do mamy albo do lekarza i o tym powiedzieć | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 18 Paź, 2006 |
|
| nie ma sie czego krepowac ... to problem, a problem trzeba rozwiazywac, tylko pewnie Ci sie wydaje ze mama moze na to dziwnie zareagowac, a mi sie wydaje ze bedzie zupelnie inaczej, wiec strach w buty i do pracy | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| Myślę jednak że to nie jest stulejka bo przeglądając teamat pt''galeria męskiej dumy'' natrafiłem na sporo zdjęć z penisami osób które mają to ''samo'' co ja ,więc raczej nie trzeba będzie operować | |
| |
 |
harold mckee 
|
| wiekszosc osob z tym zyje .. :] i pewnie oni tesh maja stulejki .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|