Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Cos nie tak... zdjęcie !!POMOCY!!
Autor Wiadomość
Darekk22

Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006   Cos nie tak... zdjęcie !!POMOCY!!

Witam
Jestem nowym urzydkownikiem i tak naprawde 1 raz zdarzyło mi się wejść na taką stronę i wyczytałem że mam problem, zamieszczam zdjęcie i powiedzcie oco chodzi. (to pod żołądziem)
We wzwodzie jesli chcem obciągnąć stulejke za żąłądz jest to trudne poniewaz mnie ciśnie, jeśli się uda to ciężko jest ją cofnąć. Prosze o szybką odpowiedz.

Darekk22

Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006   

Prosze o odpowiedz.

harold mckee 

Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006   

cwicz cwicz cwicz rozciaganie .. ;] a jezeli nie pomoze .. to tylko lekarz ... i pewnie usuna Ci stulejke ..

penis.com.pl
penilarge krem
pikat

Wysłany: Pią 13 Paź, 2006   

witam.. Też to miałem ale dziwie sie że jak byłeś mały to lekarz ci tego nie usunął. To Sulejak która przeszkadza wiec musisz isć z tym do lekarza najlepiej do Urologa. Bo on jest w sumie od męskich spraw a nie tylko od nerek:-) Pozdrawiam!!

Anakins90
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Paź, 2006   

Witam wszystkich,odnośnie Sulejaka ja myśle że można usunąć go w domu aczkolwiek mój pomysł możecie wziąść za Debilny, lecz wpadłem na to iż można samemu ''odciąć'' sobie ten sulejak a mianowicie podczas kąpieli obciągnąć penisa ile da rade i np skalplem lub innym narzędziem które nadało by się do takowego zabiegu, po woli odcinac sulejak ,oczywiście winno się na początku takowe narzedzie odkazić na wszelkie możliwe sposoby a podczas takowego zabiegu zachowac jak największa ostrożność i rozważnośc, to tyle co chciałem napisać, zapewne wyśmiejecie mnie ale ja myślę że takie zabieg mógłby się udać :roll: . Aha piszcie jeśli znacie jakies inne sposoby na usunięcie sulejaka w domowych warunkach ...

Anakins90
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Paź, 2006   

Tak jak myślałem że mój pomysł zostanie odebrany negatywnie i źle, ale myśle (przynajmniej tak sądze) żę większość Mężczyzn wsztydzi się iść z takim problemem bo specjalisty, porozmawiać z nim o tym,i umówić sie na operacje Czy zabieg, który ma na celu usunąć Sulejaka? :roll:

aartii
[Usunięty]

Wysłany: Wto 17 Paź, 2006   

Cytat:
Jestem nowym urzydkownikiem

Bez komentarza.

Levot

Witam was wszystkich dopiero co się zarejestrowałem i chciałem zapytać o to Czy ja mam sulejaka bo nie mam czegoś takiego na penisie jak na zdjęciu pierwszym tylko to moje połączenie jest mniej więcej takie jak na tym zdjęciu

harold mckee 

wydaje mi sie ze to takze stulejka, tylko moze troszke bardziej zaawansowana ..

Levot

Wysłany: Sro 18 Paź, 2006   

to nie powinno sie miec tego wogule ?

harold mckee 

najlepiej jest sie tego pozbyc ..

Levot

Rozumiem ale może się wam wydać to śmieszne ale mam 15 lat i jest to dla mnie troche krępujące iść do mamy albo do lekarza i o tym powiedzieć :roll:

harold mckee 

nie ma sie czego krepowac ... to problem, a problem trzeba rozwiazywac, tylko pewnie Ci sie wydaje ze mama moze na to dziwnie zareagowac, a mi sie wydaje ze bedzie zupelnie inaczej, wiec strach w buty i do pracy ;)

penis.com.pl
masturbator
Levot

Myślę jednak że to nie jest stulejka bo przeglądając teamat pt''galeria męskiej dumy'' natrafiłem na sporo zdjęć z penisami osób które mają to ''samo'' co ja ,więc raczej nie trzeba będzie operować :wink:

harold mckee 

wiekszosc osob z tym zyje .. :] i pewnie oni tesh maja stulejki ..

Odpowiedz do tematu