Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zapalenie cewki moczowej
Autor Wiadomość
1maniek69 

Wysłany: Nie 31 Paź, 2010   Zapalenie cewki moczowej

Od jakiś 3 miesięcy mam problem z cewką moczową która piecze i jest zaczerwieniona. Byłem u lekarza pierwszego kontaktu który przepisał mi cipronex i flumykon oraz trawogen po 2 tygodniowej kuracji przeszło na okres jednego tygodnia i potem odnowa. Dostałem skierowanie do urologa byłem u dwóch jeden nie zlecił żadnych badań tylko obejrzał i przepisał unidox i do przemywania laticort. Podczas zażywania przeszło ale po kuracji się nasiliło od nowa i dalej niewiem co z tym fantem robić. Nie mogę normalnie przez to funkcjonować. Aha i robiłem ostatnio posiew który wyszedł ujemnie i ogólne badania moczu na których też nic nie było. Dodam że jestem prawiczkiem. Miał ktoś taki problem? Proszę o pomoc lub jakieś sugestie. Z góry dzięki:)

andrzejgadarr 

Wysłany: Nie 31 Paź, 2010   

a mógłbyś te wyniki podać? jak chcesz, może być na mejla.
Posiew miałeś robiony z moczu, nasienia albo wymazu z cewki?

1maniek69 

Wysłany: Pon 01 Lis, 2010   

Z moczu miałem robiony. Nie mam na razie tych badań bo dopiero we wtorek będę miał, ale dzwoniłem do laboratorium i kobieta mi mówi że nic niema bo tak to by mi zrobiła jeszcze antybiogram.

[ Dodano: Sob 20 Lis, 2010 ]
Mocz mam w porządku posiew robiony dwa razy. Byłem ostatnio u urologa i powiedział że to może być od detergentów np. do mycia lub w których piorę bieliznę możecie powiedzieć jak dbacie o higienę bo ja do tego czasu myłem mydłem protex i nie wiem czy to nie od tego, bo to mydło jest dosyć agresywne. Przemywałem samą wodą i przeszło ale dziś znowu czuje lekkie pieczenie bo nie da się wyć żeby mydło nie dostało się na żołądź. macie jakieś pomysły?

penis.com.pl
viamax
Odpowiedz do tematu