| Dziwne sny :/ |
| Autor | Wiadomość |
Isual Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 40 | Wysłany: Nie 28 Maj, 2006 Dziwne sny :/ |
|
| Witam...
Mam takie pytanko... Otórz przez 2 ostatnie noce śniło mi się że "zabawiamy" się z kumplem. Raz na basenie w przebieralni a raz u mnie w domu... Wcześniej też mi się podobne żeczy śniły ale nie 2 razy pod rząd. Nie mam pojęcia dlaczego tak sie dzieje bo przecież jestem cheterykim. Czy to jest normalne? Wam też sie coś takiego śni? | |
| |
 |
Isual Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 40 | Wysłany: Nie 28 Maj, 2006 |
|
| Jak to nie wiesz? Albo jesteś heterykiem i lubisz panienki albo jesteś bisexem i lubisz panienki i chłoptasiów albo jesteś gejem i lubisz chłoptasiów... Heh mając 14 lat to ma sie róóóóóżne sny ale ja mam 21 i napewno jestem heterykiem a śnią mi się takie głupoty.... Czy to jest normalne? Niech się ktoś wypowie... | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Nie 28 Maj, 2006 |
|
| | Freud... jak chcesz to pogadaj z psychologiem albo seksuologiem ale nie widze innej możliwości niż żeby powiedział że to normalne | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 29 Maj, 2006 |
|
| ktos mądry powiedział kiedyś:
"... nie lekceważ snów - to są listy pisane do Ciebie..."
widocznie w Waszych podświadomościach coś się czai | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Pon 29 Maj, 2006 |
|
| mówisz że jesteś cheretykiem ale czy kiedykolwiek próbowałeś z chłopcem?
jeżeli nie to pewnie bardzo chciałbyś- chociaż sam możesz jeszcze o tym nie wiedzieć. | |
| |
 |
Isual Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 40 | Wysłany: Pon 29 Maj, 2006 |
|
| | hipopotam napisał/a: | mówisz że jesteś cheretykiem ale czy kiedykolwiek próbowałeś z chłopcem?
jeżeli nie to pewnie bardzo chciałbyś- chociaż sam możesz jeszcze o tym nie wiedzieć. |
Nie nigdy tego nie robiłem z facetem. A tego kumpla widze nago conajmniej raz w tygodniu (na basenie) i jakoś nigdy mnie to nie podniecało... Oj wiem wiem że bym tego nie chciał | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Czw 01 Cze, 2006 |
|
| sen: to projekcja...mozg sprawdza czy wciaz ma te same mozliwosci...
istnieje przelozenie zycia codziennego na tresc snu: ja mam stresujaca prace i codziennie poznaje nowych ludzi...zdarza sie (jesli pamietam sen) ze w jednym wystepuja ludzie poznani na przestrzeni 20 lat...z roznych srodowisk...sytuacje niemozliwe...
erotyka jest czescia zycia czlowieka dlatego mysle ze niemozliwe sytuacje erotyczne moga sie w snach pojawiac, co niekoniecznie swiadczy o preferencjach posiadacza snu... | |
| |
 |
nieznany Dołączył: 28 Lut 2006 Posty: 11 | Wysłany: Pią 02 Cze, 2006 |
|
| dojrzewanie ---> to jest odpowiedź
jest pewien okres czasowy w którym występuje (naturalne) zainteresowanie tą samą płcią
śpij spokojnie | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 |
|
| | hipopotam napisał/a: | | mówisz że jesteś cheretykiem . |
chyba ci sie pojecia pomyliły
a tak na serio te sny moga nic nie znaczyc, mozg ludzki widzi to co chce widziec, moze masz jakas wewnetrzna potrzebe ciekawosci ale to norma przy burzy hormonalnej | |
| |
 |
noid2600 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 41 | Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 |
|
| zazdroszcze
<poprawiłem, przepraszam późno było :/ > | | | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 |
|
| | kocurek napisał/a: | | hipopotam napisał/a: | | mówisz że jesteś cheretykiem . |
chyba ci sie pojecia pomyliły
a tak na serio te sny moga nic nie znaczyc, mozg ludzki widzi to co chce widziec, moze masz jakas wewnetrzna potrzebe ciekawosci ale to norma przy burzy hormonalnej |
kocurek, w życiu nie słyszałem większej bredni... Zanim cos napiszesz - zastanów się trochę, poczytaj coś... albo nic nie pisz...
noid2600 - to raczej Ty powinieneś dostać bana za beznadziejne, nic nie wnoszące do tematów, przepełnione błędami ortograficznymi posty!!! | |
| |
 |
P999m [Usunięty] | Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 ... |
|
| | ... | | | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 |
|
| taaaaak, powiedz to jakiemuś łysemu karkowi z Młodzieży Wszechpolskiej ;);) | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
noid2600 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 41 | Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 |
|
| przepraszam jestem dyslektykiem :/
mam nawet papiery na to | |
| |
 |
kropek Dołączył: 26 Gru 2005 Posty: 23 | Wysłany: Sro 14 Cze, 2006 |
|
| | marcinus1991 napisał/a: | Tez takie cos mam.. ale nie wiem czy jestem heterykiem bo mam 14 lat |
Prosto z mostu: co ma piernik do wiatraka? | |
| |
 |
| |