powrót...o kobiete |
Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 powrót...o kobiete |
|
| Ostatnio zrobiłem ze swoja dziewczyną krok naprzód.Nie było seksu ale mogłem pieścić jej "królewne"(kto czytał poprzedni post "o kobiete" wie o co chodzi.Teraz mam problem bo mam mało doswiadczenia a chciałbym sprawić aby było jej bosko.I tu moje pytanie do doświadczonych facetów znających się na rzeczy...gdzie powinienem sie skupić podczas pieszczot najbardziej i ile trzeba mniej wiecej pieścić myszke kobiety aby doszła?Dokładnie chodzi mi o wskazanie msca gdzie jest ta slynna łechtaczka?Prosze o jakieś konkretne wskazówki od normalnych facetów ktorzy wiedzą w czym rzecz i pomogą!!pls | |
| |
 |
lupin Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 28 Maj, 2006 |
|
| DOKLADNIE!!!!!!! JA TEZ PROSIŁBYM O TAKIE "RADY" GDZIE CO JAK I ILE ZEBY DOSZŁA bedziemy wdzięczni ;] | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 28 Maj, 2006 odp |
|
| Nom bo cos słabo pomagają | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
MYOB Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 11 | Wysłany: Pon 29 Maj, 2006 |
|
| Drodzy Panowie. Wiecie, ze kazda kobieta jest inna? Ze najwiekszym organem erogennym kobiety nie jest ta oslawiona lechtaczka a jej mozg? Jej skora? Nie fajnie byloby jakbys sam znalazl ten skarb? Uzyjcie wyobrazni a nie mielenia jezykiem przy jej klejnocie. Nie dosc, ze wam zdretwieje to jeszcze zanudzicie biedna niewiaste na smierc . Z nimi niestety NIE jest tak latwo. A dodatkowo sprawe pogarszaja doskonalej jakosci filmy "pogladowe" i pseudoporady pseudospecjalistow w dziedzinie. Na kochanie kobiety NIE ma recepty. Sex to nie jest liniowy rozwoj a WIELKA piaskownica dla doroslych, ksiega w ktorej piszecie historie swojej milosci i rozkoszy.
Najprosciej jest powiedziec, czulosc, delikatnosc, meska sila i wszystko to co im w nas imponuje, to co sprawia, ze nas kochaja. Sex nie zaczyna sie od sciagniecia z niej majtek, ma swoj poczatek daleko wczesniej a konczy sie na wspolnym zasnieciu w objeciach. Wczujcie sie w nie, zapomnijcie sie razem z nimi, badzcie kreatywni i romantyczni. One to kochaja. A co do samej lechtaczki, to temat diabelnie delikatny jak sama jej budowa. Sa kobiety, ktore uwielbiaja kiedy sie je piesci mocniej a sa takie, ktore to wrecz boli. Mowisz Strikerx, ze masz malo doswiadczenia, masz na mysli technike? Zapomnij! Dobry kochanek to nie mezczyzna, ktory przewalil setki tomow o milosci i mial tyle kobiet, ze zadnej nie zdazyl poznac blizej. Przeciwnie, dobremu kochankowi wystarczy zrozumienie potrzeb kobiety, w czym trzeba sie jednak troche w nia wczuc. Pytasz jak dlugo masz piescic jej krolewne? Mozesz przy tym stracic jezyk a moze sie okazac, ze ona odleci po pierwszej minucie. Wszystko zalezy od tego czy ona czuje sie bezpiecznie, czy nie jest skrepowana, czy macie odpowiedni... podklad nastrojowy etc. Coz, jesli jestescie blisko, to moze sprobuj by ona pierwsza cie troche popiescila, zazwyczaj robi sie to tak, jak samemu chcialoby sie byc dotykanym. Moze sie okazac, ze ona na tobie sama narysuje jezykiem i dotykiem mape samej siebie. Eksperymentujcie, odkrywajcie siebie, poznawajcie sie wzajemnie, orgazm nie jest najwazniejszy. Ze swojego doswiadczenia wiem, ze nic nie zabija piekna w seksie tak jak pospiech i "medycynizacja". Seks to magia, nie mozna jej upodlic i spisac jak lekcji anatomii...
Ale sie nagadalem a i tak pewnie nic z tego nie wynika Zwlaszcza, ze chyba mam dosc malo... popularne podejscie do sprawy.
Mimo wszystko zycze wam powodzenia i mnostwa zabawy!
MYOB | |
| |
 |
lupin Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 29 Maj, 2006 |
|
| stary szacunek o to własnie chodziło swietnie to wytłumaczyłes i nie zanudzałes jestem zachwycony ;] mam nadzieje ze moja kobieta po takim wykladzie tez bedzie zachwycona ;] POZDRAWIAM MYOB | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 29 Maj, 2006 odp |
|
| No ładnie wszystko napisane.Z brakiem doświadczenia chodziło mi o to...że jest to moja pierwsza kobieta z którą jestem "intymnie".Z tym wszystkim co pisałeś powyżej masz racje.Nawet nie wiesz ile kosztowało mnie aby wreszcie mi na maksa zaufała i czuła sie bezbiecznie.Podczas miłego spędzania czasu z nią to jakby to powiedzieć tylko ja się produkuje bo wiem że dla niej to jest cholerne trudne ale powoli się przełamuje dlatego "sprobuj by ona pierwsza cie troche popiescila" odpada .Ja poprostu chce aby jej było miło i dobrze bo bardzo sie kochamy | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Pon 29 Maj, 2006 |
|
| MYOB ma rację ale jeżeli chodzi o mnie to już mogę się pochwalić nieco moimi spostrzeżeniami:
1 Nie można od razu zaczynać od ciacha!!!( bardzo pożądane jest stopniowanie ) proponyję zacząć od miejsc gdzie dziewczyna ma jeszcze włoski np: ręce kark i plecy albo strefy erogenne które nie są aż tak podatne na pieszczoty: stopy, pośladki a nawet sama gwiazdka, delikatne miejśca zgięcia kończyn albo potroszku każdego.
2 Jak już dojdziecia do sedna sprawy też musicie na chwilkę sostawić w spokoju środek ei zająć się obrzeżami- proponuję wzgórek łonowy, pachwiny i miejsce między pupą a ciachem. potem przechodzimy poniżej: pięścimy łechtaczkę, taka mała kukeczka tuż przy ujściu cewku moczowej i robimy to szybkimi ruchami języka z góry a dół jak wąż( strona i tak nie ma znaczenia bo kobieta podniecona nie będzie w stanie tego rozróżnić) ale co jakiś czas trzeba zmienić na chwilkę miejsce koncentracji naszych wysiłków i pobawić się taką zmarszczą tuż pod wzgórkiem, wargami wewnętrznymi wsadzić język do niej lub musnąć miejsca opisane powyżej. całość kuracji zajmie wam od 10 do 30 min. na początku wasz język będzie miał spore problemy ale po jakiś czasię przyzwyczai się.
Skuteczność tej metody opracowanej nie chwaląc się przeze mnie jest jak do tąd 100% a próbowałem jej na ok 8 pannach. życzę miłej zabawy. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 29 Maj, 2006 odp |
|
| Wiem że to głupie aż wstyd pisać ale nie wiem dokładnie gdzie jest ta łechtaczka tzn mysle że wiem ale nie jestem pewien bo u swojej kobiety nie widzę cewki moczowej może za mało rozszeżam jej warg sromowe?Aha i jak wygląda orgazm u kobiety?Mało sie na tym znam ale chyba jej nic nie leci tylko jest mokra itp help | |
| |
 |
noid2600 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 41 | Wysłany: Pon 29 Maj, 2006 |
|
| czytalem caly temat i zgadzam sie z powyzszymi ;p
dobra zabawa jest dlugie krazenie w ogol i zmylanie. dleikatnie pisecic nie tylko te okolice ale tez piersi i inne. powoli zaczynaj zabawe palcem (jezu popros kogos zeby ci dal fotke gdzie jest to miejsce) pamietaj! wolne delikatne ruchy, nie jeden ten sam ale rozne! jesli robisz to jezykiem dobra metoda jest pisanie abecadla hehe.. i wazne! zacznij dopiero wtedy jak bedzie u niej wilgotno bo to oznacza pelna gotowosc ale czym dluzej tym lepiej! tylko jej nie zanudz. powodzenia. (tak z wlasnego doswiadczenia ;> ). | |
| |
 |
MYOB Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 11 | Wysłany: Wto 30 Maj, 2006 |
|
| Oj, lechtaczka, lechtaczka, ogladnij pierwszy lepszy podrecznik do biologii albo stronke w sieci ze zdjeciami. Dalbym konkretne linki, ale nie chce bo dostane banana hje hje. No i jeszcze raz dokladam sie do waszego zdania. Powooooli i z namaszczeniem. Pozwolcie, zeby *ona* was do siebie zaprosila. Faktycznie metoda okreznych ruchow jest niezla A tak w ogole... Czy na forum jest kobieta?? Najlepiej zapytac wlascicielke o zdanie. Albo poszukac dobrego forum ogolnego albo stronki "O" seksie, tam gdzie proporcie K/M sa mniej wiecej po rowno. Niestety chyba po polskiemu nie znajdziecie. W naszym kraju nadal kroluje ciemnogrod i wulgaryzm. Z zagranicznych polecam:
http://www.allsexguide.com/
I konkretnie:
http://www.allsexguide.com/oral_sex_female.htm
Przy okazji mozna pocwiczyc jezyk A tu prosze bardzo niezle forum:
http://www.allsexadvice.com/
MYOB | |
| |
 |
|