Co ma piernik do wiatraka? :| |
Autor | Wiadomość |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 Co ma piernik do wiatraka? :| |
|
| Słuchajcie ostatnio dopadła mnie dziwna przypadłość. Mianowicie gdy wypiję jakikolwiek alkohol moja sperma robi się rzadka jak woda. Dodam jeszcze, że mój penis potrzebuje wtedy paru dni żeby się "zregenerować". Nie mam absolutnie zielonego pojęcia czy taka zależność jest czymś naturalnym czy poprostu z moim wackiem jest coś nie tak. Zauważyłem, że mam to dopiero od niedawna, ale zaczęło mnie to troszeczkę niepokoić bo nie chcę rezygnować z alkoholu ani tym bardziej z sexu. Niestety pijąc cokolwiek muszę sobie odpuścić bzykanko bo czuję się niekomfortowo wtedy gdy kończąc strzelam z rury wodą jak bezpłodny staruszek. Pomóżcie bo nawet nie wiem do jakiego lekarza mam się z czymś takim udać. | |
| |
 |
MYOB Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 11 | Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 |
|
| Coz... Ciesz sie, ze w ogole strzelasz A co do alkoholu to calkowicie normalne, ze po jego spozyciu rozrzedzaja ci sie plyny ustrojowe. Zalezy tylko ILE tego wypiles. Spojrzyj na to jeszcze z drugiej strony. Alkohol (WINO) w rozsadnych ilosciach ponoc poprawia smak naszego hym... nektaru Wiec nie masz sie tak do konca czym martwic Pozdrawiam. | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 |
|
| Hmm... wypiłem tylko dwa piwa i wg mnie chyba to nie jest aż tak dużo. Ale dziekuje za pomoc. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 |
|
| nom po 2 piwach (ogólnie rozsądnej dawce) to nie zauważyłem nic ciekawego poza tym że 'mogę dłużej' hehe czyli pozytywnie wpływa na potencje, po jakichś większych to nie próbowałem
w tym temacie jeszcze 1 rzecz która mnie zastanawia, mianowicie kiedyś czytałem odpowiedź lekarza na pytanie dotyczące identycznej z moją obserwacji no i lekarz potwierdził że mała dawka poprawia potencję ale są na to lepsze i prostsze sposoby. tylko nie napisał jakie | |
| |
 |
|