Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Co ma piernik do wiatraka? :|
Autor Wiadomość
Ziuuuteek

Wysłany: Sob 27 Maj, 2006   Co ma piernik do wiatraka? :|

Słuchajcie ostatnio dopadła mnie dziwna przypadłość. :roll: Mianowicie gdy wypiję jakikolwiek alkohol moja sperma robi się rzadka jak woda. :?: Dodam jeszcze, że mój penis potrzebuje wtedy paru dni żeby się "zregenerować". Nie mam absolutnie zielonego pojęcia czy taka zależność jest czymś naturalnym czy poprostu z moim wackiem jest coś nie tak. :? Zauważyłem, że mam to dopiero od niedawna, ale zaczęło mnie to troszeczkę niepokoić bo nie chcę rezygnować z alkoholu ani tym bardziej z sexu. 8) Niestety pijąc cokolwiek muszę sobie odpuścić bzykanko bo czuję się niekomfortowo wtedy gdy kończąc strzelam z rury wodą jak bezpłodny staruszek. :shock: Pomóżcie bo nawet nie wiem do jakiego lekarza mam się z czymś takim udać. :roll:

MYOB

Wysłany: Sob 27 Maj, 2006   

Coz... Ciesz sie, ze w ogole strzelasz ;) A co do alkoholu to calkowicie normalne, ze po jego spozyciu rozrzedzaja ci sie plyny ustrojowe. Zalezy tylko ILE tego wypiles. Spojrzyj na to jeszcze z drugiej strony. Alkohol (WINO) w rozsadnych ilosciach ponoc poprawia smak naszego hym... nektaru ;) Wiec nie masz sie tak do konca czym martwic ;) Pozdrawiam.

Ziuuuteek

Hmm... wypiłem tylko dwa piwa i wg mnie chyba to nie jest aż tak dużo. :roll: Ale dziekuje za pomoc. ;)

penis.com.pl
andropenis
Piotrek87

nom po 2 piwach (ogólnie rozsądnej dawce) to nie zauważyłem nic ciekawego poza tym że 'mogę dłużej' hehe czyli pozytywnie wpływa na potencje, po jakichś większych to nie próbowałem
w tym temacie jeszcze 1 rzecz która mnie zastanawia, mianowicie kiedyś czytałem odpowiedź lekarza na pytanie dotyczące identycznej z moją obserwacji no i lekarz potwierdził że mała dawka poprawia potencję ale są na to lepsze i prostsze sposoby. tylko nie napisał jakie :lol:

Odpowiedz do tematu