NIe wiem czy to tak naturalnie....ZAJRZYJ !!! |
Autor | Wiadomość |
Tom-ash Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 2 | Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 NIe wiem czy to tak naturalnie....ZAJRZYJ !!! |
|
| Hmmm witam panów otóż mam takie pytanie no bo jak czasami penis mi stoi podczas dłuższej gry wstępnej to po czasie wydziela się z niego taka przezroczysta ciecz...nie jest to sperma ale zaczelem sie zastanawiać czy nie amm jakiegoś problemu z nadprodukcją w prostacie czy czymś podobnym.....z góry dziękuje za odpowiedz . Pozdrawiam | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 |
|
| To jest całkowicie normalne. | |
| |
 |
jacek30xcm Dołączył: 03 Cze 2006 Posty: 1 | Wysłany: Nie 04 Cze, 2006 |
|
| To jest jak najbardziej normalne.To się nazywa bodajze kropla miłości bo ta wydzielina wypływa tuż przed strzałem. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bziambzium Dołączył: 22 Sty 2006 Posty: 12 | Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 No Fear ;) |
|
| Tak, to jest najzupełniej normalne, potocznie mówiąc jest to smarowanie ;)ozanka,że jestes gotowy do podjęcia stosunku, a naukowo - nazywa się to PREEJAKULAT, w którym zawarte są już plemniki... | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 |
|
| płyn okołonasienny wydzielający się w momencie wzwodu członka
czyli jak mój szanowny przedmówca zauważył - preejakulat...
| |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 |
|
| jacek30xcm napisał/a: | To jest jak najbardziej normalne.To się nazywa bodajze kropla miłości bo ta wydzielina wypływa tuż przed strzałem. | wcale nie tuż przed strzałem, u mnie na przykład po ok 10 minutach, z resztą wypowiedzi się zgadzam | |
| |
 |
noid2600 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 41 | Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 |
|
| musze to dziewczynie powiedzieć wow ^^
mi sie wydziela zaraz jak stanie, wystarczy niewielkie podniecenie. (moja to lubi nie wiem czemu, a na poczatku mnie to krepowalo) ;p | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 |
|
| noid2600 napisał/a: | musze to dziewczynie powiedzieć wow ^^
mi sie wydziela zaraz jak stanie, wystarczy niewielkie podniecenie. (moja to lubi nie wiem czemu, a na poczatku mnie to krepowalo) ;p | no to masz słabo bo w tej substancji też są plemniki... | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 |
|
| piotrek87, co Ty pierdolisz???
czemu "słabo"??? | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 |
|
| bo musi uważać podczas stosunku i np ktoś komu preejakulat wydziela się później również później przerywa stosunek przerywany i ogólnie nie ma z tym problemu od początku (niebezpieczeństwo zapłodnienia) | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 |
|
| jakiego zapłodnienia, człowieku....
wiesz jak długo trzeba się starać o dziecko??? | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Pią 16 Cze, 2006 |
|
| czasem niestety nie za długo (liczne tzw wpadki i konieczność ślubu hehe) | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pią 16 Cze, 2006 |
|
| co do tego co napisal piotrek
dadza sie sporzadzic takie ciekawe statystyki wsrod moich znajmomych (mam ich sporo): ci ktorzy w ogole nie mysla o dzieciach sa zaskoczeni kiedy pojawia sie druga kreseczka , a ci ktorzy sa mega przygotowani i pragna dziecka od kilku lat maja trudnosci...natura bywa przekorna...
oczywiscie nalezy to traktowac troche z usmiechem na twarzy, ale jak to sie ma do genetyki?
przy tak wielkiej populacji trudno mowic o doborze...raczej o dosc chaotycznej rekombinacji genow...ale najwyrazniej o to chodzi...ma byc nas po prostu wiecej i wiecej (to czy przyszli rodzice beda razem ma dla genetyki chyba niewielkie znaczenie, stad "koniecznosc slubu" jest anachronizmem), ale tak to jest kiedy jakis gatunek osiagnie swoisty "klimaks"...
a juz w ogole abstrachujac byly swego czasu teorie, ze czlowiek sam zmierza do wlasnej zaglady...niestety nauczyl sie naprawiac swoje bledy i wszystko wskazuje na to ze tak szybko nie wyginiemy... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 |
|
| Pół żartem pół serio -
hehe, to zrobię tak: namówię dziewczynę, żebyśmy zrobili dziecko i niestety się nie uda
Teraz poważnie : niedawno mój znajomy latał po ludziach i pożyczał kasę. Póżniej dowiedziałem się, że miał wpadkę z dziewczyną. Na szczęście udało mu się zebrać dostateczną ilość pieniędzy i odkręcił zrządzenie losu.
Z dziewczynami trzeba uważać. Nie warto ryzykować, tylko "założyć gumę na instrument". Miłej zabawy. | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
|