Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     NIe wiem czy to tak naturalnie....ZAJRZYJ !!!
Autor Wiadomość
Tom-ash

Wysłany: Sob 27 Maj, 2006   NIe wiem czy to tak naturalnie....ZAJRZYJ !!!

Hmmm witam panów otóż mam takie pytanie no bo jak czasami penis mi stoi podczas dłuższej gry wstępnej to po czasie wydziela się z niego taka przezroczysta ciecz...nie jest to sperma ale zaczelem sie zastanawiać czy nie amm jakiegoś problemu z nadprodukcją w prostacie czy czymś podobnym.....z góry dziękuje za odpowiedz . Pozdrawiam

Ziuuuteek

Wysłany: Sob 27 Maj, 2006   

To jest całkowicie normalne. :wink:

jacek30xcm

Wysłany: Nie 04 Cze, 2006   

To jest jak najbardziej normalne.To się nazywa bodajze kropla miłości bo ta wydzielina wypływa tuż przed strzałem.

penis.com.pl
tabletki penilarge
Bziambzium

Wysłany: Pon 05 Cze, 2006   No Fear ;)

Tak, to jest najzupełniej normalne, potocznie mówiąc jest to smarowanie ;)ozanka,że jestes gotowy do podjęcia stosunku, a naukowo - nazywa się to PREEJAKULAT, w którym zawarte są już plemniki...

Bruno Pelletier

Wysłany: Wto 06 Cze, 2006   

płyn okołonasienny wydzielający się w momencie wzwodu członka
czyli jak mój szanowny przedmówca zauważył - preejakulat...

:lol:

Piotrek87

Wysłany: Wto 06 Cze, 2006   

jacek30xcm napisał/a:
To jest jak najbardziej normalne.To się nazywa bodajze kropla miłości bo ta wydzielina wypływa tuż przed strzałem.
wcale nie tuż przed strzałem, u mnie na przykład po ok 10 minutach, z resztą wypowiedzi się zgadzam ;)

noid2600

Wysłany: Pią 09 Cze, 2006   

Cytat:
KROPLA MIŁOŚĆI
musze to dziewczynie powiedzieć wow ^^

mi sie wydziela zaraz jak stanie, wystarczy niewielkie podniecenie. (moja to lubi nie wiem czemu, a na poczatku mnie to krepowalo) ;p

Piotrek87

Wysłany: Pią 09 Cze, 2006   

noid2600 napisał/a:
Cytat:
KROPLA MIŁOŚĆI
musze to dziewczynie powiedzieć wow ^^

mi sie wydziela zaraz jak stanie, wystarczy niewielkie podniecenie. (moja to lubi nie wiem czemu, a na poczatku mnie to krepowalo) ;p
no to masz słabo bo w tej substancji też są plemniki...

Bruno Pelletier

Wysłany: Sob 10 Cze, 2006   

piotrek87, co Ty pierdolisz???

czemu "słabo"???

Piotrek87

bo musi uważać podczas stosunku i np ktoś komu preejakulat wydziela się później również później przerywa stosunek przerywany i ogólnie nie ma z tym problemu od początku (niebezpieczeństwo zapłodnienia)

Bruno Pelletier

jakiego zapłodnienia, człowieku....

wiesz jak długo trzeba się starać o dziecko???

Piotrek87

Wysłany: Pią 16 Cze, 2006   

czasem niestety nie za długo (liczne tzw wpadki i konieczność ślubu hehe)

hildegrant

Wysłany: Pią 16 Cze, 2006   

co do tego co napisal piotrek
dadza sie sporzadzic takie ciekawe statystyki wsrod moich znajmomych (mam ich sporo): ci ktorzy w ogole nie mysla o dzieciach sa zaskoczeni kiedy pojawia sie druga kreseczka :) , a ci ktorzy sa mega przygotowani i pragna dziecka od kilku lat maja trudnosci...natura bywa przekorna...
oczywiscie nalezy to traktowac troche z usmiechem na twarzy, ale jak to sie ma do genetyki?
przy tak wielkiej populacji trudno mowic o doborze...raczej o dosc chaotycznej rekombinacji genow...ale najwyrazniej o to chodzi...ma byc nas po prostu wiecej i wiecej (to czy przyszli rodzice beda razem ma dla genetyki chyba niewielkie znaczenie, stad "koniecznosc slubu" jest anachronizmem), ale tak to jest kiedy jakis gatunek osiagnie swoisty "klimaks"...
a juz w ogole abstrachujac byly swego czasu teorie, ze czlowiek sam zmierza do wlasnej zaglady...niestety nauczyl sie naprawiac swoje bledy i wszystko wskazuje na to ze tak szybko nie wyginiemy...

penis.com.pl
masturbator
rajstopmaniak

Wysłany: Sob 17 Cze, 2006   

Pół żartem pół serio -

hehe, to zrobię tak: namówię dziewczynę, żebyśmy zrobili dziecko i niestety się nie uda :D

Teraz poważnie : niedawno mój znajomy latał po ludziach i pożyczał kasę. Póżniej dowiedziałem się, że miał wpadkę z dziewczyną. Na szczęście udało mu się zebrać dostateczną ilość pieniędzy i odkręcił zrządzenie losu.

Z dziewczynami trzeba uważać. Nie warto ryzykować, tylko "założyć gumę na instrument". Miłej zabawy.

Odpowiedz do tematu